promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andiból igazi gonosztevő lett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi egy érdekes gonosz bőrébe bújik.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, Tóth Andi is szerepet kapott a Mintaapák 3. évadában. A TV2 népszerű sorozata augusztus 23-án tér vissza a képernyőkre, és nemrég az is kiderült, hogy a fiatak énekesnőn kívül kik lesznek a széria új szereplői.

Tóth Andi ugyan az RTL Klubon nagy sikerrel futott Válótársak óta nem szerepelt sorozatban, és emiatt nagyon izgult is, de ahogy ő fogalmazott, testhezálló szerepet kapott a Mintaapák-ban.

„Megkerestek ezzel a lehetőséggel és behívtak castingra. Szinte azonnal megkaptam a szerepet, mert nagyon illett hozzám. Egy igazi bajkeverőt játszom, ami nagyon tetszik, egyszerűen imádom. Ő egy érdekes gonosz”

- nyilatkozott a Bors-nak.

Andi eleinte izgult, hiszen senkit sem ismert a forgatáson, ráadásul neki nem volt akkora tapasztalata, mint a többi színésznek, de hamar összebarátkozott a munkatársaival.

„Persze, ez nem hazai terep nekem, így eléggé paráztam az elején, de szerencsére mindenki kedves volt és segítőkész. A rendező is mindig elmondta, hogy mit, hogyan képzel el. Bár én igazából a sminkesekkel, fodrászokkal érzem magam a legjobban, szeretek a háttérben dolgozó emberekkel beszélgetni. Ott érzem magam igazán elememben”

Andit hamarosan nemcsak a Mintaapák-ban, de a Dancing with the Stars második évadában is láthatju Andrei Mangra partnereként, akivel úgy tűnik, máris közelebb kerültek egymáshoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás