Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tiësto és Karol G megcsinálták a karbantartók bulihimnuszát – videó

Tiësto és Karol G megcsinálták a karbantartók bulihimnuszát – videó

Zene, Film & Kultúra

Tiësto és Karol G megcsinálták a karbantartók bulihimnuszát – videó

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 22:22

Megérkezett Tiësto és Karol G közös zenéje, a „Don't Be Shy”, ami olyan dallamos, hogy nehezen lehet kibírni dúdolás nélkül.

Tiësto már évtizedek óta bizonyítja, hogy ő a világ egyik legjobb DJ-je/producere, hiszen folyamatosan képes megújulni, és rendszeresen hozza nekünk a gigaslágereket. Legutóbbi nagy durranását, a „The Business”-t már 134 millió alkalommal pörgették YouTube-on, a rajongók pedig már nagyon várták, hogy mivel rukkol elő újra a világsztár.

Tiësto most a híres énekesnővel, Karol G-vel közösen készítette el a „Don't Be Shy” című dalt, ami a fülbemászó dallamainak köszönhetően egyből rádióbaráttá válik, ráadásul a kellemesen lüktető ritmusa miatt egyszerűen muszáj megmozdulnunk rá – és persze azzal is számolnunk kell, hogy a refrén első meghallgatása után rögtön elkezdjük dúdolni azt.

Az új zenéhez természetesen egy különleges klip is készült, amiben egy múzeumban dolgozó takarító/karbantartó hallgatja kazettáról a „Don't Be Shy”-t, ennek hatására pedig életre kelnek a tárlatokban kiállított emberek – köztük Karol G is, aki brutálszexi ruhában perdül táncra a közönség legnagyobb örömére.

Itt lehet megnézni Tiësto és Karol G „Don't Be Shy” című számának klipjét:

Borítókép: youtube.com/Tiësto (screenshot)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria