promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszületett Tiësto első gyermeke – képek
Borítókép:  Tiësto / via PAUL BERGEN / ANP / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

51 évesen lett először apuka a legendás lemezlovas, Tiësto, a pici pedig már most meghökkentően hasonlít a modellként ismert édesanyjára.

A Grammy-díjas Tijs Verwest, vagyis Tiësto nevét szinte mindenki ismeri, aki egy kicsit is jártas az elektronikus zene világában, hiszen zsinórban háromszor is megválasztották a világ legjobb DJ-jének, ráadásul a 2004-es olimpián is fellépett. A trance, és EDM egy igazán nagy, legendás alakjáról van szó, aki már több mint 25 éve aktív, és rendkívül népszerű – de most nem az elképesztő szakmai sikereknek örül, hanem valami egészen másnak.

„Üdvözöljétek a lányomat, Viola Margreet Verwestet! Olyan érzéseket hoz elő belőlem, amikről nem is tudtam, hogy bennem vannak. És az édesanyja, Annika Verwest egy igazi bajnok. Hogy lehetsz ennyire gyönyörű rögtön a szülés után?!”

– írta büszkén az újdonsült apuka, Tiësto.

A lemezlovas tavaly májusban vette feleségül Annika Backes nevű szerelmét, és most született meg az első közös gyermekük, így természetesen hatalmas a boldogság. Tiësto nem siette el a dolgot, hiszen már 51 esztendős, de úgy látszik, hogy most jött el az ideje annak, hogy valaki tovább vigye a nevét, és elérje, hogy ne töltsön annyi időt a klubokban és a fesztiválokon – bár mostanában amúgy sem lehetnek nagy fellépései a DJ-nek, szóval remekül időzített a baba, hiszen így jó sokáig együtt lehet a család.

Itt lehet megnézni pár nagyon cuki fotót, amik alapján a pici Viola pontosan úgy néz ki, mint az anyukája:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás