promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hugh Jackman netán visszatérne, mint Wolverine?! A sztár végre előállt a farbával és világos választ adott!
Borítókép:  Free Wallpaper
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hugh Jackman a Rozsomák visszatéréséről beszél az MCU-ban. "Ez még mindig egy olyan karakter, aki közel áll a szívemhez".

Ugyanakkor az X-Men ikon szinész: Hugh Jackman kiábrándítóan nyilatkozott arról a rajongóknak, hogy visszatér-e Rozsomákként. A páratlan vadság mellett adamantium csontvázzal is megátkozott Jackman mutánsa volt a show sztárja, valahányszor csak megjelent a vásznon. Most azonban megismételte, hogy a 2017-es Logan volt az utolsó alkalom, amikor a karaktert alakította - írja a theGeek.

Az ausztrál színészt a Jake's Takes beszélgetése során arról kérdezték, hogy az MCU multiverzumának köszönhetően visszatérhet-e a szerepbe.

"Az a tény, Jake, hogy tőled hallok erről, és semmi sincs a postaládámban Kevin Feige-től, azt jelenti, hogy valószínűleg, akármilyen ötlettel is álltam elő, nincs az asztalon"

- kuncogott Jackman.

"Rájöttem, mielőtt leforgattuk Logant. Úgy voltam vele, hogy megvan az ötlet, tudtuk, hogy mi lesz belőle, nem? És azt gondoltam, hogy ennyi volt. És ez tényleg segített nekem. Tényleg segített, hogy tudtam, hogy az utolsó évadomra készülök, hogy ez volt az utolsó évadom, hogy a legtöbbet hoztam ki belőle. És ez még mindig egy olyan karakter, amit közel tartok a szívemhez. De tudom, hogy vége."

Jackman még hozzátette:

"Mondd el ezt bárkinek, akinek akarod, de kérlek, mondd el Ryan Reynoldsnak, mert ő nem hiszi el - azt hiszi, hogy viccelek!".

Reynolds nemrég szerepelt két MCU-filmben is Deadpoolként az MCU-ban, és Hugh Jackmannel állandó húzzák egymást, erre utalt Jackman azzal, hogy Ryan Reynolds nevét is megemlítette.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás