promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hugh Jackman tényleg visszatér Farkasként, vagy csak könyörtelen játékot űz velünk?
Borítókép:  Farkas szerepében Hugh Jackman / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy tűnik, hogy Hugh Jackman éppen most erősítette meg, hogy ismét elvállalta Farkas szerepét a Marvel kedvéért – vagy csak trollkodik?

Hugh Jackman 2000-től egészen 2017-ig, összesen kilenc alkalommal alakította az X-Men-széria legnépszerűbb karakterét, Farkast (ha nem számoljuk a Deadpool 2-t, amiben régi felvételeket használtak fel róla). A rajongók egyértelműen kijelentették, hogy csak ő játszhatja el a legendás szerepet, de a színész négy éve a Logan – Farkas című filmmel búcsút intett a mutánsok világának – bár akkor megjegyezte, hogy a Marvel kedvéért egyszer talán még visszatérne.

Nos, miután a Disney 2019-ben felvásárolta a Foxot, minden jogi akadály elhárult, és zöld utat nyert, hogy az X-Men végre csatlakozzon a Marvel-moziverzumhoz. Ez persze rögtön felpörgette a rajongókat, hiszen ez egyben azt is jelentette, hogy hosszú idő után tényleg esélyessé vált Hugh Jackman visszatérése Farkasként.

Eddig is pletykáltak róla, hogy Hugh Jackman a háttérben már ezerrel tárgyal a Marvellel, és most nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan óriási bejelentésre számíthatunk: a színész kirakott egy képet Farkas karmairól, majd egy közös fotót a Marvel-filmek zseniális producerével, Kevine Feige-val – ez pedig sokak szerint egyértelműen azt jelzi, hogy sikerült megegyezniük, és ismét elvállalta Farkas szerepét valamelyik jövőbeni MCU-alkotásban.

Persze ez még egyáltalán nem hivatalos, csupán spekuláció, de az biztos, hogy elég gyanús Hugh Jackman viselkedése, hiszen tudja, hogy a közönség nagyon szeretné őt ismét Farkas szerepében látni – szóval jó eséllyel nem trollkodna ilyen szemét módon velünk, és heteken belül kapunk valami örömhírt ezzel kapcsolatban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás