promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hugh Jackman ismét Farkas bőrébe bújik a Marvel kedvéért?
Borítókép:  Farkas szerepében Hugh Jackman / Twentieth Century Fox Film Corpo / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy néz ki, hogy a Marvel mindent megtesz azért, hogy Hugh Jackman végre visszatérjen Farkas szerepében, és akár még a Bosszúállókhoz is csatlakozzon.

Az Oscar-jelölt Hugh Jackman 2000-től egészen 2017-ig alakította az X-Men filmekből ismert Farkast, és annyira jól hozta a karaktert, hogy egy életre összeforrt vele, hiszen kőkemény volt, de mégis lehetett látni a szemében a szenvedést. A színész három éve, a Logan – Farkas című alkotással búcsúzott hatalmas sikerrel a szereptől, és kijelentette, hogy ennyi volt – de lehet, hogy most mégis sikerül visszacsábítani őt.

A GiantFreakinRobot azt írja, hogy egy megalapozottnak tűnő pletyka szerint a Marvel még szeptember 10-én tett egy komoly ajánlatot Hugh Jackmannek, hogy csatlakozzon az MCU-hoz, és jó eséllyel még a Bosszúállók következő részében is feltűnjön, hiszen szinte minden rajongó ezt akarja, és mást el sem tudnának képzelni Farkasként.

Ez persze még egyáltalán nem vehető készpénznek, hiszen az ilyen dolgokat féltve őrzik Hollywoodban, de már az is árulkodó jel, hogy ezzel foglalkoznak. Tény, hogy a figura tökéletes lezárást kapott annak idején, de amióta a Disney-hez kerültek a jogok, azóta folyamatosan előbukkan Hugh Jackman visszatérése, mivel egyszer azt mondta, hogy a Marvel felkérésére talán igent mondana – bár akkor még esélytelennek tűnt egy ilyen eshetőség, szóval lehet, hogy csak viccelt.

Mostanában egyre sokkolóbb híreket kapnak a Marvel-rajongók, hiszen régi, nem várt gonoszok fognak újra feltűnni, illetve a multiverzum bemutatkozásával szinte végtelenre duzzad a lehetőségek tárháza, szóval simán elképzelhető, hogy Hugh Jackmant is sikerül meggyőzni arról, hogy ismét Farkas bőrébe bújjon, mivel ez biztosan letaglózná a közönséget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás