promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghökkentően nyilatkozott Michael Keaton arról, milyen érzés volt ismét Batman gúnyáját felvenni
Borítókép:  Youtube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

30 éve nem mondhatta ki Michael Keaton, hogy "Én vagyok Batman"! Most eljött az ideje és Keaton erről beszélt...

Nem titok, hogy Michael Keaton visszatér Batman szerepében a Warner Bros. Pictures közelgő The Flash-filmjében, és újra eljátssza azt a szerepet, amelyet utoljára harminc évvel ezelőtt játszott a nagyvásznon. Bár az első forgatási fotókon Keaton még csak hétköznapi ruhában látható, a film néhány korai koncepciórajzán már a Tim Burton-filmekből ismert teljes jelmezében feszít. A Good Day Chicago Jake Hamiltonnak adott új interjújában Keaton beszélt a jelmezbe való visszatérésről, és arról, hogy mindent villámgyorsan ismét megszokott - olvashatjuk a theGeek cikkében.

"Megdöbbentően normális volt. Furcsa volt."

- mondta Keaton arról, hogy újra magára öltötte a Batman-köpenyt.

"Mintha azt mondtam volna: 'Ó, ó, igen, ez az!'. De aztán elkezded játszani a jeleneteket, és egy csomó emlék, egy csomó érdekes értelemben vett emlék (kezd visszatérni)."

Keaton nem erősítette meg, hogy a forgatás alatt kimondta-e már az ikonikus "Én vagyok Batman" szöveget (azért elég esélyes, hogy valamikor kimondja a filmben), és azt is elmondta, hogy még nem beszélt Tim Burtonnel arról, hogy mit csinál.

"Nem, de csak azért nem, mert más dolgokról kell beszélnünk".

Keaton Sötét Lovagja nem az egyetlen Batman verziója lesz, aki feltűnik a filmben, hiszen Ben Affleck is újra feleleveníti a karakter változatát. A színészről korábban azt hitték, hogy végleg letette a köpenyt, de Zack Snyder Igazság Ligája című filmjének egyik extra jelenetében újra felvette a szerepét, és ebben a filmben is fel fog tűnni. A teljes interjút lent láthatjátok.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás