Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ezért nem ad Quentin Tarantino az anyjának egyetlen penny-t sem!

Ezért nem ad Quentin Tarantino az anyjának egyetlen penny-t sem!

Zene, Film & Kultúra

Ezért nem ad Quentin Tarantino az anyjának egyetlen penny-t sem!

Zene, Film & Kultúra

HGE 14:54

"A szavaidnak következményei vannak, amikor a gyermekeiddel foglalkozol" - jelentette ki a filmrendező és forgatókönyvíró, aki sohasem adott egyetlen penny-t sem az anyjának a filmjei bevételeiből és erre nyomós oka volt.


Amikor Quentin Tarantino 12 éves korában feltörekvő filmrendező volt, megfogadta, hogy soha nem osztja meg a vagyonát az édesanyjával - írja a theGeek.

Az Oscar-díjas filmrendező és forgatókönyvíró tartotta magát az ígéretéhez. Connie Zastoupil soha nem részesült a sikeréből.

Az 58 éves Tarantino a "The Moment" podcast egyik legutóbbi epizódjában magyarázta el a háttértörténetet, amelynek házigazdája a "Billions" társalkotója, Brian Koppelman. 

"Az anyám szidott engem [a forgatókönyvek írása miatt]... aztán a kis tirádája közepén azt mondta: "Ó, és egyébként, ez a kis írói karrier" - az ujjal való idézőjelekkel gúnyolódva, meg minden - "Ez a kis írói karrier, amit csinálsz? Annak a sz--nak vége"

- emlékezett vissza Tarantino.

"Erre én: 'Oké hölgyem, ha sikeres író leszek, akkor egy fillért sem fogsz látni a sikeremből. Nem lesz neked házad. Nem lesz neked nyaralás, nem lesz Elvis Cadillac a maminak. Nem kapsz semmit. Mert ezt te mondtad."

Tarantino elmondta, hogy egyszer segített az édesanyjának, amikor "bajba került az adóhatósággal", de ez volt az egyetlen alkalom, amikor kinyitotta a pénztárcáját érte.

"A szavaidnak következményei vannak, amikor a gyerekeiddel foglalkozol"

- jelentette ki Tarantino.

"Ne feledd, hogy vannak következményei annak, ha szarkasztikus hangnemben beszélsz arról, ami számukra jelentőséggel bír".

 

Borítókép: Profimedia