promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis kerek popsis lányok társaságában pukkasztja a polgárokat: „Lesz miről írjon a k*rva újság”
Borítókép:  youtube.com/Lmen Prala (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megérkezett Curtis és Lmen Prala közös zenéje, a „Fantastic”, aminek a klipjében bikinis csajokkal buliznak a rapperek – és természetesen pár kerek popsi is előtérbe kerül.

A rajongók már nagyon várták, hogy megjelenjen Curtis és Lmen Prala „Fantastic” című szerzeménye, hiszen a magyar rap közeg két fenegyerekéről van szó, a közös munkájuk híre pedig rengeteg embert felcsigázott. A legtöbben teljesen biztosak voltak abban, hogy egy igazán ütős slágert hoznak össze ketten, és szerencsére tényleg így lett, ugyanis a srácok nagyon odatették magukat ezzel a zenével.

A veretős alappal rendelkező „Fantastic” nem meglepő módon a felhőtlen bulizásról, gátlástalan csajozásról, mértéktelen ivásról, és az egyéb hasonló szabadidős tevékenységekről szól, miközben kifejezetten érdekes szövegeket tol az arcunkba a két rapper – a visszajelzések alapján pedig elég sok embernél betalált a páros rímarzenálja.

„Hulla készen fent leszek a Face-en
Lesz miről írjon a k*rva újság
R*bancok, platinák, pénzek
Nem felvett image, ez a valóság”

– mondja Curtis.

„Spanomnak a dumája elég merész
Furulya oktató, de nem zenész”

– meséli Lmen Prala.

A zenéhez persze egy tipikus rapvideó is készült, amiben ezerrel megy a party, miközben bikinis lányok illegetik magukat, és villantják meg formás feneküket. Sőt, az egyik jelenetben Curtis a nyakába is vesz egy szerencsés hölgyet, míg egy másikban 5 centi távolságból, guggolva magyaráz egy kerek popsi mellett – ahogy ilyenkor illik.

Itt lehet megnézni Curtis és Lmen Prala elég bevállalós, szinte már polgárpukkasztó közös klipjét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás