promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis bikinis csajokkal forgatja új klipjét – De mit szól ehhez a barátnője?
Borítókép:  Curtis / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Curtis szexi, alulöltözött lányokkal van az új videójában, az egyik kommentelő pedig megkérdezte, hogy féltékeny-e emiatt a barátnője – meglepő választ adott a rapper.

A rajongók legnagyobb örömére közös zenét csinál Curtis és Lmen Prala. A posztjaik arról árulkodnak, hogy már le is forgatták a klipet egy gyönyörű ingatlanban pár bikinis hölgy társaságában, akik a képek alapján kicsit sem féltek megmutatni a testüket. Azt már megszokhattuk, hogy a rapvideók szinte mindig ehhez hasonló koncepcióra épülnek (menő hely, szép csajok), de a híresség egyik követője felvetett egy fontos, emberi kérdést ezzel kapcsolatban.

„Judie nem féltékeny állandó erre a bikinis s*ggű nőkre?”

– kérdezte egy kíváncsi kommentelő azt firtatva, hogy Curtis párja, Barnai Judit vajon hogy viszonyul ahhoz, hogy szerelmét ilyenkor dögös lányok veszik körül.

Érdekes módon Curtis úgy gondolta, hogy érdemes válaszolni erre, a reakciója pedig egészen meglepő volt:

„Tudta mit vállal mikor összejött velem.Nem most lettem rapsztár! Nem az alma együttes frontembere vagyok...”

Úgy tűnik, hogy nem okoz gondot számukra Curtis rapsztár élete, és az ezzel járó dolgok, hiszen a barátnője így ismerte meg, és fogadta el őt – bár azért páran megjegyezték, hogy a rapper válasza elég ellenszenves és nagyképű volt.

Itt lehet megtekinteni egy kis ízelítőt, milyen is lesz Curtis és Lmen Prala klipje:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás