promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy Batman-színész lesz Gorr, az isteni mészáros a Thor: Szerelem és mennydörgésben és itt vannak az első forgatási képek róla!
Borítókép:  Gnorr/Youtube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rendező Taika Waititi és Chris Hemsworth számára a Thor: Ragnarökben való első közös munkájuk óta ez az új MCU-projekt az új rendezői találkozót jelenti, így érthető módon nagy az izgalom az új filmmel kapcsolatban. 

A Thor: Szerelem és mennydörgés forgatásáról készült legfrissebb képeken először láthatjuk a főgonoszt, Gorr-t, az isteni mészárost, akit nem más, mint az ex-Batman-színész: Christian Bale alakít - írja a theGeek. A teljes cselekmény egyelőre még ismeretlen, de a történet fő gonosztevője Gorr, az Isteni Mészáros lesz.

Hivatalosan a Marvel Studios Hall H paneljén jelentették be még a 2019-es San Diego-i Comic-Conon a Thor: Szerelem és mennydörgést, amely szakít az MCU trilógiaformulájával, hiszen az asgardi bosszúálló az első hős, aki egy negyedik önálló projektet kap. Ez nagyrészt a Ragnarök sikerének és a Bosszúállókban játszott ívének elsöprően pozitív fogadtatásának köszönhető: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték című filmekben. A közelgő blockbuster azonban nem kizárólag rá fog koncentrálni. Jane Foster (Natalie Portman) is visszatér a franchise-ba, és ezúttal saját szuperhős-személyiséget ölt magára a Mighty Thorban. A film főforgatása már egy ideje befejeződött Ausztráliában, de mint kiderült, a további munkálatok jelenleg is zajlanak.

A The Daily Mail jóvoltából (a Thor: Szerelem és mennydörgés hírei révén) friss felvételeket láthatunk Christian Bale-ről, amint a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben Gorr, az Isteni Mészáros jelmezében látható. A forgatás Malibuba költözött a Land Down Underből, bár nem tudni, meddig tartanak még a felvételek. Nézd meg az alábbi képeket:

Mivel nincs kontextus a képekhez, nehéz felmérni, hogy pontosan mi történik a jelenetben, amit Bale forgat. A Thor: Szerelem és mennydörgés szereplőgárdájából más prominens színészt nem láttak a környéken, így jó eséllyel egyedül forgatott. Érdekes azonban, hogy a Marvel Studios produkciójának miért kell a helyszínen forgatnia. A Daily Mail szerint Bale-t a felvételek között látták sétálni a forgatási helyszíneken. Függetlenül attól, hogy mi a történet eleme ezekkel a pillanatokkal kapcsolatban, az, hogy teljes protézist visel Gorr, az Isteni Mészáros szerepéhez, nagyon lenyűgöző. Figyelembe véve, hogy a VFX-technológia mennyire fejlett lett az elmúlt években, a teljes CGI elkészítése is szóba jöhetett volna. Ehelyett, akárcsak Paul Bettany, Karen Gillan, Dave Bautista mint Vision, Nebula és Drax the Destroyer, inkább maszkot választottak. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lesz számítógépes grafika a karakterhez. Jó eséllyel az utómunka során dolgoznak majd a finomabb részleteken.

A Marvel képregények viszonylag új karaktere, Gorr, az isteni mészáros először a 2015. januári Thor: God of Thunder #2 című képregényben tűnt fel, bár az elbeszélői eredete 3000 évre nyúlik vissza. A karakter eredetileg egy zord bolygóról származik, és hitválságba került, miután a szülőbolygóján uralkodó zord körülmények miatt az egész családját megölték. Végül az istenek elleni bosszúját tervezte meg úgy, hogy összekötötte magát az All-Black the Necrosword nevű fegyverrel, amellyel megölte első isteni áldozatát. Nyomtatásban találkozik Thorral, és megkínozza, hogy felfedje az asgardiak tartózkodási helyét. Kíváncsiak vagyunk, hogy mindez mennyire lesz tényező a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben. Bár a Marvel Studios hajlamos frissíteni a karaktereit, a képregények tiszteletére többnyire hűek maradnak az eredettörténetükhöz.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás