promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztően megható videót posztolt Ed Sheeran – szem nem marad szárazon!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy különleges verzió készül a zenész egyik leggyönyörűbb dalából, ráadásul egy hosszabb részletet is megtekinthetsz a készülő videoklipből. Hallgass bele a csodába!

Pár évvel ezelőtt gyakorlatilag nem múlhatott el úgy esküvő, hogy fel ne csendült volna legalább egyszer Ed Sheerantől a Perfect vagy a Thinking out Loud című dal. Minden második házaspár a zenész valamelyik meghatóan romantikus dalára lejtette el első, közös, hitvesi táncát, az ezekről készült felvételek pedig bejárták az egész internetet. 

A hatalmas sikerek és nemzetközi koncertturnék után azonban Sheeran visszavonult egy időre, hogy ismét a dalszerzésre koncentrálhasson (nem mellékes az sem, hogy időközben megszületett első kislánya, Lyra is). 

A körülbelül másfél éves kihagyás után az énekes egy gyönyörű, új dallal ünnepelte meg visszatérését a zenei világba, amely hangulátban és mondanivalójában is vetekszik a fent említett két esküvői himnusszal, így könnyen lehet, hogy az Afterglow lesz a jövőbeli esküvők legnagyobb elsőtáncos slágere. 

Sheeran néhány nyilatkozata miatt sokan azonban aggódni kezdtek, hogy az Afterglow „búcsúdalként” is értelmezhető, a 29 éves énekes egy alkalommal ugyanis azt nyilatkozta, hogy ha megszületik a kislánya, abbahagyja az aktív zenélést, és csak a családjára koncentrál majd. 

Szerencsére úgy tűnik, Ed egyelőre nem tartja be a szavát, hiszen azóta már klipestül kijött legújabb gigaslágere, amely megjelenése óta a toplisták élét veri. 

Itt hallgathatjátok meg a Bad habits nevű slégert:

Alig hogy megjelent a fenti szám, Sheeran máris egy új, különleges projekten dolgozik. Az Afterglow című dalból készít egy gyönyörű, hangszeres kíséret nélküli változatot, fantasztikus háttérénekesekkel. A dolog varázsát az adja meg igazán, hogy az új verziót egy templomban vették fel, ahol a különleges akkusztika rátesz egy lapáttal a csodára.

Hallgassatok bele ti is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás