promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Másfél év kihagyás után új dallal jelentkezett Ed Sheeran
Borítókép:  EKATERINA CHESNOKOVA / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha érzelmes és őszinte dalokat szeretsz hallgatni, akkor Ed Sheeran sosem fog csalódást okozni. A világhírű zenész most, másfél év kihagyás után új, karácsonyi dallal jelentkezik, amit egy performansz videóval spékelt meg. 

A dalszerző híres arról, hogy csupán egyszál gitárral képes olyan zenei atmoszférát teremteni, amilyet senki más korábban, és ez most sincsen másképpen. Az új Afterglow-re keresztelt dalt egy performansz videó kíséri, ami még meghittebbé teszi a zenét. 

Az új, karácsonyi sláger nagyon erősen feleveníti Sheeran első lemezének hangulatát. Egyszerű, mégis mély tartalommal bír. 

Ezek a mélyebb gondolatok és varázslatos hangulat talán annak is köszönhető, hogy a zenész szeptemberben apa lett. Erről Ed még a közösségi oldalán számolt be. 

A rajongók viszont emiatt aggódhatnak is. Egy korábbi interjúban a 29 éves énekes azt nyilatkozta, hogy ha megszületik a kislánya, abbahagyja az aktív zenélést, és csak a családjára koncentrál majd. Talán akkor vehetjük ezt egy átmeneti búcsúdalnak?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás