promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszületett Ed Sheeran első gyermeke, és már a nemét is tudni
Borítókép:  ROBYN BECK / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igaznak bizonyultak a pletykák, és nem csak apa lesz, hanem már apa is Ed Sheeran.

Jól tették anno, akik elmentek megnézni Ed Sheerant a Szigeten, mivel miután a zenész letudta a 255 állomásból összerakott turnéját, bejelentette, hogy elég sok ideig nem akar színpadra állni. Az elsődleges indok az volt, hogy a feleségével, Cherry Seabornnal rá akartak állni a baba projektre.

Augusztus közepén a The Sun-nak névtelenül mondta el egy forrás, hogy Ed és Cherry igazán boldogok együtt, és hamarosan érkezik a baba is. Nem sok mindent lehetett tudni a házaspárról, mivel a karantén miatt nem igazán mozdultak ki otthonról.

Bár a The Sun igazi bulvárlap, de ilyenekkel nem szoktak mellé nyúlni, és most sem tették, mivel maga az énekes jelentette be a közösségi oldalán, hogy megszületett az első gyermekük, akinek a nevét, így értelemszerűen a nemét is tudni.

„Sziasztok! Gyors jelentés, mivel van pár személyes üzenet, amit meg akarok veletek osztani… A múlt héten egy csodálatos szülész csapat segítségével Cherry világra hozta a gyönyörűséges és egészséges lányunkat – Lyra Antarctica Seaborn Sheeran-t. A baba és az anya is jól vannak, együtt pedig nagyon boldogok vagyunk. Remélem tiszteletbe tartjátok a magánéletünket. Sok szeretetet küldök, és hamarosan találkozunk”

– írta posztjában Sheeran.  

Mikor lesz a találkozás, azt nem tudni, mivel Sheeran anno azt is lenyilatkozta, hogy emiatt biztosan vissza fogja szorítani a zenélést, mert innentől a gyerek és a család lesz az első.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás