promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ed Sheeran visszatért, és egyenesen sokkolta a világot – klip
Borítókép:  Ed Sheeran / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megtörte a csendet Ed Sheeran, és elhozta nekünk a „Bad Habits” című meglepően pörgős zenét, aminek az őrült klipjében vámpírként sokkolja a rajongóit.

Ed Sheeran korunk egyik legismertebb, legsikeresebb előadója, aki képes egyetlen gitárral a kezében elvarázsolni emberek millióit. Olyan slágereket köszönhetünk neki, mint például a „Shape of You” vagy a „Perfect”, viszont az utóbbi időszakban nem igazán volt aktív első gyermeke születése miatt – de most visszatért, ráadásul úgy, hogy az mindenképp figyelmet érdemel.

Megjelent a „Bad Habits”, ami Ed Sheeran rádióbarátabb dalai közé tartozik, ugyanis egy fülbemászó elektronikus szerzeményről van szó, amihez nem akármilyen klipet készített a világsztár: csillogó arcú, rózsaszín öltönyös, szexi vámpírként láthatjuk benne, miközben az egész világ káoszba fullad körülötte – szóval nem csak zeneileg, de külsőleg is szinte felismerhetetlen lett, ezzel nem kis meglepetést okozva a közönségnek.

Szerencsére nem kell aggódniuk azoknak a rajongóknak, akik inkább Ed Sheeran gitáros, meghittebb, romantikusabb oldalát szeretik, hiszen a videó végére a nap megtisztítja őt és újra régi önmaga lesz, természetesen szeretett hangszerével a kezében – ezzel is jelezve, hogy a „Bad Habits” csupán egy apró, mókás kitérő, és nem egy maradandó stílusváltás.

Itt lehet meghallgatni Ed Sheeran legújabb slágerét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás