promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris jön A halottak hadserege előzményfilmje, A tolvajok hadserege - előzetes
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A tolvajok hadseregét ezúttal nem Zack Snyder, hanem a film főszereplője rendezte.

Májusban debütált a Netflixen Zack Snyder Army of the Dead, vagyis A halottak hadserege, ami egy agyatlan és őrülten szórakoztató alkotás. Kritikánkat alább olvashatjátok el.

Két hónap telt el a bemutató óta, de azóta bejelentették, hogy készül az Army of the Dead: Lost Vegas című amimációs sorozat, ráadásul nemrég érkezett meg a Snyder agymenésének előzményeként funkcionáló A tolvajok hadserege, amit ezúttal nem ő, hanem a Dietert megformáló Matthias Schweighöfer rendezte.

A film történetéről a film egyik producere, Deborah Snyder azt nyilatkozta az IndieWire-nek, hogy A tolvajok hadserege egy romantikus komédiába oltott heist film lesz, Dieter történetét meséli el.

„Ugyanannak az idővonalnak a része, mint A halottak hadserege, de ez nem egy zombis film, inkább olyan, mint Az olasz meló. Egy olyan világban, helyesebben egy olyan Amerikában játszódik, ahol a zombik léteznek, és ez instabillá teszi a bankrendszereket. Ezért nagyon sok pénzt mozgatnak ide-oda, ami tökéletes apropó lehet egy tökéletes rabláshoz”

- fogalmazott Zack Snyder felesége.

[[cikk2]]

Azzal kapcsolatban, hogy miért éppen Dieter karakterére fókuszál a film, a producer azt mondta, hogy már A halottak hadserege tesztvetítésein is az ő figurája volt a legnépszerűbb, ezért is gondolták úgy, hgy szórakoztató lenne még többet megtudni róla.

Deborah Snyder elismerte, hogy A tolvajok hadserege kevésbé grandiózus film lesz, mint A halottak hadserege, de a látványvilágon ez nem fog érződni.

A film előzetesét alább nézhetitek meg. A premier egyelőre nem ismert, de az biztos, hogy még idén ősszel debütál a Netflixen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás