promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Véget ért a Barátok közt, és ez elég sok rajongónak okoz mély depressziót
Borítókép:  RTL offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barátok közt sztárjai rengeteg levelet kapnak, és sok nézőnek nagyon nehéz a búcsú.

Sokan egy újabb televíziós történelmi pillanatnak lehettek szem, illetve fültanúi szombaton este, mivel 10.456-ik (még leírni is elképesztő) epizódjával lezárult a Barátok közt.

A széria anno 1998. október 26-án indult útjára, és valószínűleg ekkor a készítők fejében még nem fordult meg, hogy ez az egész 23 évig fog tartani. Van egy amerikai szappanopera, a Gazdagok és szépek, ami 1987 óta fut, és már lassan a 8600-ik résznél tart. Persze azt is tegyük hozzá, hogy ott fél óra egy epizód, szóval tényleg nyomasztóan hosszú lenne, ha végig akarnánk nézni.

A lezárás megosztotta a nézőket, de sokan inkább amiatt vannak kiakadva, hogy el kellett búcsúzniuk a kedvenc sorozatuktól. Nehéz ilyenkor a rajongók fejébe látni, akik nap mint nap ott voltak képzeletben a Mátyás király téren.

Azt már a Dallas óta tudjuk, hogy vannak olyan rajongók, akik túlságosan komolyan veszik ezt az egészet. Egy néző például anno öngyilkos lett, mert nem bírta elviselni Bobby Ewing halálát a sorozatban. Bárcsak tudta volna, hogy a karakter álmodja az egészet.

A Barátok közt vége is elég sok embernek okoz mély depressziót, mivel a színészek rengeteg levelet kapnak, amikben van öröm és bánat egyaránt.

Az RTL Klub Reggeli című műsorában Varga Izabella és Pásztor Virág elmesélte, hogy milyen érzések kavarognak most bennük a finálé után, utóbbi pedig kitér arra is, hogy milyen nagy meglepetés volt számára, hogy a nézőknek mennyit jelentett ez a széria.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás