promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megosztotta a nézőket a Barátok közt fináléja – de legalább kaptunk egy sírva röhögős bakivideót!
Borítókép:  RTL Most (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

23 év után véget ért a legendás Barátok közt, és hiába próbálkoztak az alkotók, sajnos nem sikerült mindenkit kielégíteniük a fináléval.

Lezárult egy korszak, ugyanis tegnap este befejeződött az 1998 óta futó Barátok közt, így búcsúznunk kellett Vili bácsitól és a többiektől. Az RTL Klub sorozata rengeteg meglepetést tartogatott az utolsó részre, de az emberek visszajelzései alapján úgy tűnik, hogy nem minden fordulatnak örültek a nézők – sőt, egyesek hatalmasat csalódtak.

A Barátok közt fináléjának legfontosabb, és egyben legemlékezetesebb pillanata volt, mikor az utolsó másodpercekben felkelt a kómából a Szőke Zoltán által alakított, ikonikus Berényi Miklós, és a kórházi ágyán még mondott pár szót a lányának, aki zokogni kezdett örömében – ez a meghatónak szánt jelenet viszont nem mindenkinek jött be, ugyanis egyesek szerint egyenesen szánalmas volt, hogy így, ilyen „semmilyen” módon zárták le a sorozatot.

Leginkább a Rékasi Károly által játszott Bartha Zsolt végső monológja volt az, ami megragadta a közönséget, mivel a kommentek szerint azzal sikerült a készítőknek egy-egy könnycseppet csalni a nézők szemébe, de még ez sem volt elég ahhoz, hogy összességében pozitív élményt okozzon az utolsó rész – szóval kicsit felemás véget ért a Barátok közt.

Biztosan sokan vannak, akik szomorúak, hogy jövő héten már nem lesz Barátok közt, éppen ezért kedveskedünk most nekik egy elképesztően vicces videóval, ami az elmúlt 23 év legmókásabb bakijait tartalmazza – hogy nagy nevetésekkel tudjanak visszagondolni a kedvenc sorozatukra:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás