promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Dallas zsebbombázója szerint a kultikus sorozat mentette meg az életét
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha nem védi meg Jockey és a többi nagy öreg, alighanem a süllyesztőbe került volna.

A Dallas sorozatot Magyarországon sem kell bemutatni senkinek, az 1978 és 1991 között forgatott 14 évadot nálunk is leadták a tévében a rendszerváltás után. Olyan nagy sikere volt, hogy sokan az ismétléseket is rendszeresen megnézték.

A széria szereplői közül már többen meghaltak, a mutatós szőke zsebbombázó, Charlene Tilton pedig idén tölti a 63-at, vagyis lassan nyugdíjas korba lép. Nemrég elárulta, hogy rettentő hálás a sorozat többi sztárjának, akik megóvták őt az elkallódástól.

Fotó: Profimedia

A 150 centi magas színésznő mindössze 17 éves volt, amikor bekapcsolódott a forgatásba. Hamar fejébe szállt a dicsőség, de rögtön megtapasztalhatta a sztárság árnyoldalait is.

„Emlékszem egyszer egy esetre a Studio 54 klubból. Olyan naiv voltam. Amikor besétáltam, megkérdezték, hogy mit kérek. Egy Coke-ot mondtam nekik, mire nemsokára kokainnal tértek vissza”

– elevenítette fel a sok évtizeddel ezelőtti New York-i eseményeket.

Tilton isteni szerencsének tartja, hogy a Dallas összetartó szereplői közé került, különben alighanem elveszett volna a nyolcvanas években. Larry Hagman, Barbara Bel Geddes és Jim Davis folyamatosan fegyelmezték, óvták, és már az elején elvárták tőle, hogy teljesítsen.

A színésznő elárulta, hogy a Dallas még élő tagjaival a járvány ideje alatt is igyekezett tartani a kapcsolatot.

„Még mindig nagyon közel állunk egymáshoz. Annyi szép közös emlékünk van, és imádjuk ezeket felidézni. Továbbra is egy család vagyunk”

– mondta a szőkeség, aki azt is felidézte, hogy Jockey (vagyis Larry Hagman) imádott bolondozni a forgatások szünetében. Tiltonnak egyszer például sok száz szappanbuborék között kellett beszélnie vele, amiket a sztár fújt ki a többiek szórakoztatására.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás