promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: Meghan Markle és Harry házassága valójában színjáték, egy ördögi terv része? - 8 nagyon durva állítás a brit királyi családról
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megdöbbentő teóriák, amelyek évtizedek alatt szárnyra kelltek.

A brit királyi családdal kapcsolatos történetek mindig kelendők az interneten, főleg az ominózus Oprah-interjú óta van nagy keletje a prominens családdal kapcsolatos információknak. A kereslet pedig annyira rakétagyorsasággal kúszik felfelé, hogy a piacon egyre-másra jelennek meg az álhírek és szenzációhajhász összeesküvés-elméletek is. Ezekből is több tucat van már terítéken, szinte követhetetlen, hogy a következő nap miből lesz egy kifacsart hír.

Mostani cikkünkben az elmúlt évek terméséből válogattunk ki 8 érdekesebbet.

1. Meghan Markle egy robot?

Nem, de egy internetre feltöltött videó után sokan azt gondolták, hogy Meghan végre lebukott, minden kiderült. Pedig a videó csupán egy promóció eleme volt, amelyben a Madame Tussauds múzeum interakítv kiállítását népszerűsítették.

A marketing így is működött, mivel a videó nagyon virális lett, és sokan értesültek az újdonságról. És ez volt a cél.

[[vid1]]

2. Dianának és Károlynak van egy eltitkolt gyermeke?

Több teória is él ezzel kapcsolatban párhuzamosan. Az egyik szerint Dianának és Károlynak még Vilmos születése előtt született egy kislánya, aki Amerikában él, és igazából ő a trónörökös. A lányt Sarahnak hívják, a fura sztoriról a The Sun számolt be. Pár évvel ezelőtt történt a nagy bejelentés, de bővebb bizonyítékokkal azóta sem szolgált a lány és a napilap sem.

3. Károly herceg egy vámpír?

A New Idea nevű internetes portál szerint igen, méghozzá olyan vámpír, aki Vlad Tepes rokona. És hogy mivel magyarázzák mindezt? Azzal, hogy a királyi családban gyakori a porfíria nevű betegség, amelyet népi néven Drakula-kórnak is neveznek. A porfíria egyik tünete ugyanis a napérzékenység.

4. A brit királyi család tagjai gyíkemberek?

Ez az egyik legismertebb összeesküvés-elmélet. A teória értelmében a mai uralkodók annak köszönhetik hatalmukat, hogy őseik földönkívüliekkel párosodtak. Az elmélet értelmében II. Erzsébet is alakváltó lény. A teória kiötlője Davic Icke, aki egykor a BBC-n vezetett műsorokat is.

5. Meghan Markle valójában titkosügynök?

Az elmélet azt akarja sugallni, hogy a brit királyi család Meghan és Harry házassága révén akarja visszaszerezni Amerikát, hiszen Meghan és Harry fia lehet majd később amerikai elnök is, mivel amerikai és brit állampolgár is egyben.

6. Harry herceg nem Károly fia?

Sok pletyka van arról, sőt még egy színdarabot is írtak az elméletről, miszerint Harry nem Károly fia, hanem Diana egyik szeretőjétől, James Hewitt-től van.

7. II. Erzsébet sátánista és kannibál?

Az elképesztő elmélet azt állítja, hogy amikor Fülöp herceg és II. Erzsébet királynő Kanadában tartózkodtak, rengeteg gyerek hirtelen eltűnt. Az elképesztő állításnak természetesen semmi alapja nincs, viszon a sajtó felkapta, és már nem lehetett megállítani a terjedését.

8. A kis Görgy hercegnek van egy ikertestvére?

Az elmélet szerint született egy ikertestvére, aki azonban rögtön meghalt a születése után. A hírt ugyan azonnal felkapták az újságok, de sosem sikerült azt bizonyítani.

(Forrás: Harpersbazaar, Éva Magazin)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás