promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő fotóval jelentette be Halle Bailey, hogy véget ért A kis hableány forgatása
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Véget ért A kis hableány forgatása, így már nem sokat kell várni, hogy ismét a mozivásznon tűnjön fel Ariel.

Virágkorukat élik az élőszereplős Disney-filmek, az elmúlt hónapokban megjelent a Mulan, a Szörnyella, de készül az Notre Dame-i toronyőr, egy új Pán Péter és a Bambi is. És ha már ennyi klasszikus visszatér a képernyőre, A kis hableány sem maradhat ki sorból.

Az eredeti Disney-rajzfilm 1989-ben jelent meg, most több mint 30 év után visszatér gyerekkorunk kedvenc hableánya. A forgatás sajnos a koronavírus járvány miatt elhúzódott, viszont jó hír, a stáb elköszön Szardíniától. Halle Bailey káprázatos fotóval jelentette be, hogy végeztek. A színésznő partra vetett sellőként pózol, sajnos jelmezéből most sem sokat látni, így nagyon kíváncsiak vagyunk, hogyan is fog festeni uszonnyal a lábán.

Véget ért a forgatás. 18 évesen, épp azelőtt, hogy 19 éves lettem, meghallgatásra jártam, most pedig már betöltöttem a 21-et. […] ez a tapasztalat sokkal erősebbé tett, mint azt valaha is gondoltam volna. Nagyon hálás vagyok, hogy olyan kedves és tehetséges emberek vannak a stábban. akik életem végéig a barátaim lesznek. […] köszönöm Szardínia a csodálatos befejezést!!!

A filmet a musicales guru, Rob Marshall rendezte, a moziban pedig olyan nagyszerű színészek játszanak, mint Melissa McCarthy, Javier Bardem, Awkwafina vagy Jacob Tremblay.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás