promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szardínián forgatják A kis hableány élőszereplős változatát
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Disney legújabb élőszereplős filmjét, A kis hableányt, a kristálytiszta smaragdvizekről ismert, olasz Szardínia szigetén fogják forgatni. 

A Rob Marshall által rendezett, régóta várt Disney produkció stábja előreláthatólag a következő hetekben kezd kitelepülni Szardíniába, a forgatás pedig a nyár elején kezdődik meg egy tengerparti kis faluban, Santa Teresa di Galluraban, amely a sziget északi partján húzódik.


Forrás: Profimedia

A terület lenyűgöző, kristálytiszta vizéről, sziklás partjairól és bronzkori leleteiről ismert.


Forrás: Profimedia

A Halle Bailey R&B énekesnő által alakított „kis sellő” történetét nagyjából három hónapig fogják forgatni, megközelítőleg 300 ember bevonásával.

A gonosz tengeri boszorkányt, Ursulát, Melissa McCarthy, Eric herceget Jonah Hauer-King, Triton királyt pedig Javier Bardem fogja alakítani.

A készülő film az 1989-es animációs klasszikus eredeti dalait, valamint Alan Menken zeneszerző új dallamait fogja megszólaltatni.

A Disney „felderítői” jelenleg bejárják Szardínia területeit, hogy végleg meghatározzák a film pontos tengeri és egyéb helyszíneit, valamint, hogy előkészítsék a munkát 

– mondta egy helyi forrás a Varietynek. 

A produkciót az úgynevezett Green Set-protokollt tiszteletben tartva, természetbarát szellemiségben fogják forgatni azzal a céllal, hogy minimalizálják a stáb környezeti lábnyomát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás