promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi és Varga Viktor le*arja a koronavírust
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megjelent Varga Viktor legújabb dalának videoklipje, amelyet Tóth Andival közösen adnak elő.

A videoklip Az utcán című dalhoz készült. A dalszöveg és a hozzá forgatott klip egyaránt egy végtelennek tűnő éjszakai partijárat vízióját jeleníti meg, felsorakoztatva minden olyan kelléket, amelyre állítólag szükség van egy brutális bulihoz: alkohol, drogok, asztalon táncolás, guminők, kaszinók (hogy csak néhányat említsünk a sok közül). 

„Szabad, Felhőtlen, és Végtelen bulizás minden tekintetben, elengedve minden korlátot! Less bele Tóth Andi és Varga Viktor határtalan szórakozásába a 2021-es budapesti éjszakában!  Szabadul fel Te is a nyárra az új electrofunk buli slágerrel!” 

– írja Varga Viktor a videoklip alatt. 

„Küldjük meg bátran

Ahogy a karantén előtt

Küldjük meg bátran!

Nem baj, ha a város összedől.” 

– hangzik el a dalban a buzdító rigmus, arra ösztönözve minket, hogy határok nélkül éljünk a nyáron, bepótolva mindent, ami az elmúlt másfél év során elmaradt. 

A szóban forgó zenemű egyébként egyáltalán nem Tóth Andi stílusa, viszont az énekesnő kellemes simulékonysággal csatlakozik be a partihimnusz kántálásába, megcsillogtatva valóban kivételes énektudását. 

Rusvai Miklós virológus szerint egyébként Magyarországon az időjárás a kezünkre játszik, a magas átoltottság is kedvez, ősszel azonban várhatóan előröl kezdődik minden, így érdemes még a nyáron kiélvezni a maszknélküliséget.

Itt tekinthetitek meg Varga Viktor és Tóth Andi dalának videoklipjét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás