promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi fájdalmasan őszinte vallomása: „Kib*szott egyedül érem el az álmaimat”
Borítókép:  Tóth Andi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andinak régi vágya teljesült, ugyanis sikerült végre új helyre költöznie – és úgy tűnik, hogy ezt csak magának köszönheti.

Tóth Andi tipikusan egy olyan énekesnő, aki mellett nehezen lehet elmenni szó nélkül, hiszen szinte bármilyen megnyilvánulással képes kiakasztani az embereket, miközben rajongók százezrei imádják őt. A slágerei és botrányos kiakadásai mellett a szexi kinézetével is felhívja magára a közönség figyelmét, nemrég például nagy port kavart, mikor sokan azt hitték, hogy meztelenül gitározik egy videón:

A fiatal híresség életében pár napja hatalmas változás történt, ugyanis elköltözött régi otthonából, és most olyan helyen van, amire régóta vágyott. És hogy pontosan kinek köszönhető ez? Tóth Andi kerek perec megmondta, hogy kizárólag neki, hiszen ő az, aki küzd az álmaiért.

„Nagyon régóta vártam erre. Hálás vagyok és büszke magamra, hogy saját erőmből, kib*szott egyedül érem el az álmaimat. Régi vágyam egy ilyen helyen lakni és most megadatott. Értetek is hálás vagyok, hogy tartjátok még bennem a lelket és pörgetitek bennem a motort. Új kuckó, új dalok”

– írta Tóth Andi a közösségi oldalán.

Az énekesnő amúgy már elég szépen belakta az új otthonát, hiszen egy Insta Storyban megmutatta, hogy az egyik szekrény tele van tequilás üvegekkel, szóval bármikor indulhat a buli.

Itt lehet megtekinteni Tóth Andi bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás