promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi éjszaka meztelen videókat rakott ki magáról? – Kiderült az igazság!
Borítókép:  Tóth Andi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi késő este olyan videókat posztolt, amiken sokak szerint teljesen meztelenül énekel és gitározik – de vajon tényleg így volt?

Tóth Andi tipikusan egy olyan énekesnő, aki mellett szinte lehetetlen szó nélkül elmenni, hiszen tehetséges, gyönyörű és nagyon karakteres, főleg a félelmet nem ismerő megnyilvánulásai miatt, amikkel nem egyszer okozott már hatalmas közfelháborodást. Azzal is ki szokta akasztani az embereket, ha túlzottan szexi képeket vagy videókat rak ki magáról – most pedig ismét sikerült olyat posztolnia, ami rendesen meglepte a követőit.

Tóth Andi éjszaka szabadított a világra pár egészen intim Insta Storyt, amiken először egy kellemes habfürdőt vett (miközben kecses lábait megvillantva vadította meg a rajongóit), majd sikerült szinte felrobbantania az internetet, hiszen két videón is nagyon úgy tűnt, hogy anyaszült meztelenül gitározik és énekel – de a fiatal híresség hamar tiszta vizet öntött a pohárba.

„Hohohohoho... Tisztázzuk: volt rajtam top. Csak nem látszik. Nem pucéran gitároztam”

– árulta el Tóth Andi egy újabb 24 óráig elérhető Insta Storyban.

Az biztos, hogy a még pár óráig aktív felvételeken valóban nehéz észrevenni a felsőjét, de ha ő azt mondja, hogy volt rajta, akkor az úgy is van, mivel Tóth Andinak nincs szüksége ilyen botrányokra ahhoz, hogy felfigyeljenek rá, hiszen már jó ideje az ujja köré csavarta az egész közönséget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás