promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fantasztikus hírt kaptak Stephen King rajongói, erre senki sem számított!
Borítókép:  Kedvencek temetője / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek a horrrorfanatikusok, ugyanis hamarosan előzményfilmet kap Stephen King egyik legikonikusabb, leghátborzongatóbb műve.

1983-ban jelent meg Stephen King Állattemető című könyve, amiből 6 évvel később készült egy filmadaptáció, de az már Kedvencek temetőjeként vált ismertté. 2019-ben egy modern változat is bemutatásra került belőle Jason Clarke főszereplésével, ami egy újabb generációval is megismertette a horror mesterének hátborzongató történetét: létezik egy misztikus hely, ahová ha eltemetjük elhunyt kedvenceinket, visszatérnek a halálból – de már nem lesznek olyanok, mint régen, ugyanis gonoszság költözik a lelkükbe.

A Kedvencek temetője Stephen King egyik legnépszerűbb munkája, így nem csoda, hogy a Paramount stúdió újra el akar merülni a vérfagyasztó világában: bejelentették, hogy hamarosan érkezik egy előzményfilm, amiben megismerhetjük a kedves, idős szomszéd, Jud Crandall fiatalkorát, mikor ő is megtapasztalta, hogy milyen szörnyűségeket képes kihozni az emberből a gyász és a fájdalom – főleg, ha a környéken van az a hely, ami feltámasztja a halottakat.

Az alkotást Lindsey Beer írja és rendezi, és a Mrs. Fletcher című sorozatból ismert Jackson White fogja alakítani a fiatal Jud Crandallt.

A projekttel kapcsolatban felmerültek olyan pletykák is, hogy igazából nem is előzményfilmről van szó, hanem egy folytatásról, aminek sok jelenete játszódik majd a múltban, de ezt még nem tisztázta a stúdió, így egyelőre maradhatunk az eredeti verziónál.

A rajongók valószínűleg abban reménykednek, hogy az alkotás majd több titkot is elárul a Kedvencek temetőjéről, és jó eséllyel ez így is lesz, hiszen az a legizgalmasabb az egész történetben – de egyelőre még kérdéses, hogy mikor kapunk erre biztos választ, mivel a bemutató dátumát nem árulták el.

Jackson White:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás