promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Steven Spielberg sorozatot készít Stephen King egyik legkülönlegesebb könyvéből
Borítókép:  Steven Spielberg / Robyn Beck / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Steven Spielberg közel 40 éve próbálja elkészíteni Stephen King és Peter Straub A talizmán című könyvének adaptációját, de most úgy néz ki, hogy a Netflixnek és a Stranger Things kitalálóinak hála most sikerülni fog.

1984-ben jelent meg Stephen King és Peter Straub könyve, A talizmán, amiben egy Jack Sawyer nevű fiúnak kell megtalálnia egy csodatevő talizmánt, hogy megmentse haldokló édesanyját, elképesztő kalandja során pedig egy alternatív, varázslatos, de veszélyes világba is eljut, amiben mindenkinek megvan a maga hasonmása. Sokan a mester egyik legjobb munkájának tartják a művet, Steven Spielberg pedig már a publikáció előtt 2 évvel lecsapott a megfilmesítései jogokra, de úgy tűnik, hogy több évtizednyi próbálkozás után most végre lesz is valami a projektből.

Bejelentették, hogy érkezik A talizmán című sorozat Netflixre, aminek Steven Spielberg mellett a nagysikerű Stranger Thingset is készítő Duffer testvérek lesznek a producerei. A várva várt szériát a szintén Stranger Thingses Curtis Gwinn fogja írni, illetve felügyelni, szóval igazi nagyágyúk dolgoznak azon, hogy megkapjuk minden idők egyik legjobbjának ígérkező alkotását.

Egyelőre még kezdeti stádiumban van A talizmán sorozatadaptációja, de az biztos, hogy hatalmas durranás lesz, hiszen Stephen King, Steven Spielberg és a Duffer testvérek együtt biztos, hogy maradandót fognak alkotni. A bemutató dátumáról még nincs információ, de ha minden jól megy, talán 2-3 éven belül láthatjuk a végeredményt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás