promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rettenetes hírt kaptak Stephen King rajongói
Borítókép:  Stephen King / KENZO TRIBOUILLARD / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sajnos úgy néz ki, hogy az utóbbi években hiába kapták fel újra Stephen King zseniális történeteit, hiszen az egyik közönségkedvenc alkotásától most könyörtelenül megfosztottak minket.

A borzongás szerelmesei nagyon örültek, mikor a 2017-ben bemutatott – és gigantikus sikert elérő – Az című film után Hollywood ismét leporolta Stephen King munkáit, majd olyan alkotásokkal ajándékoztak meg minket, mint például az Álom doktor vagy a Kedvencek temetője. A televíziót is meghódította a horror mestere, ugyanis 2018-ban jött a Castle Rock, ami több könyvéből is ihletet merített, de sajnos most van egy rossz hírünk a rajongóknak.

Az amerikai Hulu szolgáltató bejelentette, hogy nem folytatják a Castle Rock című sorozatot, ami így csupán két évad után véget ér, ráadásul még arra sincs esély, hogy esetleg bármelyik csatorna, vagy akár egy másik streaming platform megmenti a közkedvelt szériát.

Ez természetesen nagyon felkavarta a közönséget, hiszen egy remek, hátborzongató alkotásról van szó, ami így bőven idő előtt ér véget, mivel még rengeteg történet volt a készítők zsebében. A Castle Rock két szezon alatt olyan színészeket szerepeltetett, mint Tim Robbins, Bill Skarsgard, Sissy Spacek, Lizzy Caplan vagy többek között Jane Levy, így még azt sem lehet mondani, hogy kis produkcióról lenne szó.

A döntés azért is meglepő, mert a széria egyik producere az a J. J. Abrams volt, aki a Star Wars hetedik, illetve kilencedik részét is készítette, szóval azt hinné az ember, hogy ez biztonságot nyújt, de sajnos nem így van.

Pedig a kritikusok, és a nézők is szerették ezt a sorozatot, és mivel rendes indoklást nem kaptunk arra, hogy miért kaszálták el, így csak tippelhetünk, hogy esetleg túl drága volt, és végül a koronavírus áldozata lett.

Jelenleg az HBO Go kínálatában elérhető itthon a teljes Castle Rock, aminek itt lehet megnézni egy rövid kedvcsinálóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás