Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az Öngyilkos Osztag: idén ez lesz a legőrültebb, legmókásabb szuperhősös film? – előzetes

Az Öngyilkos Osztag: idén ez lesz a legőrültebb, legmókásabb szuperhősös film? – előzetes

Zene, Film & Kultúra

Az Öngyilkos Osztag: idén ez lesz a legőrültebb, legmókásabb szuperhősös film? – előzetes

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 07:37

Megérkezett Az Öngyilkos Osztag legújabb előzetese, amiben Idris Elba és Margot Robbie mellett még az a cápaember is szerepel, aki Sylvester Stallone hangján szólal meg.

James Gunn (A galaxis őrzői) még évekkel ezelőtt posztolt egy sokak szerint ízléstelen „poént”, ami azt eredményezte, hogy a túlzottan érzékeny Disney-Marvel kirúgta őt, ami nagy felháborodást keltett, hiszen sokak szerint ez nem volt szép húzás a stúdió részéről. A nagy rivális, a DC viszont rögtön kihasználta az alkalmat, és felajánlotta a frissen elbocsátott rendezőnek, hogy bármit megcsinálhat náluk, amit csak akar – ő pedig Az Öngyilkos Osztagot választotta, ami a 2016-os, hasonló címmel rendelkező film folytatása és újragondolása is egyszerre.

Az Öngyilkos Osztagban megint összerántanak pár hírhedt bűnözőt, hogy kényszerből megcsináljanak egy lehetetlen küldetést, így az ismerős arcok (Margot Robbie, Jai Courtney, Joel Kinnaman, Viola Davis) mellett most pár új gonosztevő (Idris Elba, Michael Rooker, John Cena, Pete Davidson) is csatlakozik a csapathoz, hátha közös erővel (akár az életük árán) sikerül elhárítaniuk a titokzatos veszélyt.

Akik látták A galaxis őrzőit, azok tudják, hogy James Gunn nagyon ért az akcióhoz és a humorhoz, szóval az augusztus 6-án érkező alkotás is biztos, hogy pokolian szórakoztató és elvetemült lesz, így könnyen lehet, hogy a nyár egyik legjobb filmjét kapjuk meg a zseniális rendezőtől – erre utal az is, hogy szerepel benne egy izmos cápaember is, akinek Sylvester Stallone kölcsönzi a hangját.

Itt lehet megtekinteni Az Öngyilkos Osztag új előzetesét, amiből kiderül, hogy az Idris Elba által alakított Bloodsport azért került börtönbe, mert a sürgősségire küldte Supermant egy kriptonit tölténnyel:

James Gunnt amúgy később visszavették a Disney-Marvelhez, így a rajongók legnagyobb örömére ő rendezi majd A galaxis őrzői harmadik részét.

Borítókép: Harley Quinn szerepében Margot Robbie / Profimedia