promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt látnod kell: Sylvester Stallone egy izmos cápaembert alakít az új filmjében – fotó
Borítókép:  Sylvester Stallone / CHRISTOPHE SIMON / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenkit meglepett a The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag első előzetese, ugyanis így fény derült arra, hogy Sylvester Stallone alakítja benne a vicces, izmos, brutális cápaembert.

Tegnap jött ki a James Gunn (A galaxis őrzői) által rendezett The Suicide Squad – Az Öngyilkos Osztag című film előzetese, ami a 2016-os alkotás folytatása/újrakezdése. A rövid kedvcsináló rendesen feltüzelte a közönséget, és nem csupán a látványos jelenetek, vad poénok illetve Harley Quinn visszatérése miatt, ugyanis egy igazi legenda is helyet kapott benne – csak jól elrejtve.

A The Suicide Squad – Az Öngyilkos Osztag kigyúrt, kőkemény, mókás cápaembere nem más, mint a Rocky-, illetve Rambo-széria sztárja, Sylvester Stallone. A világsztár kölcsönözte a hangját a közönségkedvenc karakternek, aki már az előzetesben is megeszik, illetve puszta kézzel széttép valakit, szóval nem akármilyen szerepet vállalt be Sly.

Egyenesen zseniális a rendező választása, és már nagyon várják a rajongók, hogy mit fog alkotni Sylvester Stallone az emberevő King Shark szerepében. Szerencsére már nem kell sokat várnunk, ugyanis a The Suicide Squad – Az Öngyilkos Osztag augusztus 6-án érkezik egyszerre a mozikba és az internetre, és nagyon úgy tűnik, hogy az év egyik legszórakoztatóbb filmje lesz.

Itt van Sylvester Stallone karaktere:

Naná, hogy egyből beindult a poéngyár, és megcsinálták őt Rocky és Rambo kinézetével is:

Itt pedig megtekinthető a The Suicide Squad – Az Öngyilkos Osztag felnőtteknek szánt előzetese, természetesen csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás