promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes hír jött A mi kis falunkról, sosem látott videót közöltek a Magyarország - Portugália meccsről
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezen a héten is elképesztő hírek láttak napvilágot, ha lemaradtatok a nagy bejelentésekről, most pár perc alatt pótolhattok mindent. Nem éri meg lemaradni!

A hét egyik legjobban pörgő cikke a magyarok egyik kedvenc sorozatáról, az RTL Klub-on futó Mi kis falunkról szólt,

a rajongók nem éppen jó hírt kaptak, valószínűleg nem erre számítottak:

Volt egy jelenet a nagy meccsen, a Magyarország - Portugália összecsapáson, amelyről csak szóban hallhattunk a közvetítés alatt, Hajdú B. István csak beszélt róla, de a videót nem láthattuk erről a nem mindennapi eseményről, de később a netre felkertül egy videó:

Az Exatlon Hungary egyik sztárja óriási titkokat osztott meg saját magáról és a versenyről, illetve az ott töltött idejéről is:

Kiderült egy újabb mellékhatás a Pfizer-vakcinákkal kapcsolatosan. Több kutatási eredmény is kimutatta, hogy Pfizer-Biontech oltás felvétele után, az általános mellékhatások mellett, néhány nappal később egy döbbenetes betegség is felütheti a fejét.

Amennyiben észreveszed magadon a tüneteket, azonnal fordulj orvoshoz!

Közben az internet sűrűjéből előbányásztunk egy holland adattudóstól egy elméletet arra vonatkozólag, hogy miylen eredmények születhetnek az Európa-bajnokságon, többek között arról is láthattunk jóslatot, hogy mi lesz a Magyarország - Franciaország mérkőzés végeredménye, íme:

Tóth Andi pedig egy elképesztően szexi képpel jelentkezett be:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás