Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jennifer Lopez hamarosan megmenti az emberiséget egy robotkatonától

Jennifer Lopez hamarosan megmenti az emberiséget egy robotkatonától

Zene, Film & Kultúra

Jennifer Lopez hamarosan megmenti az emberiséget egy robotkatonától

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 18:18

Jennifer Lopez lesz a főszereplője a Netflix Atlas című sci-fi/thrillerének, amit a Törésvonal rendezője csinál.

Nem csupán énekesnőként, de színésznőként is szép karriert futott be Jennifer Lopez az utóbbi évtizedekben, hiszen szerepelt a Pénzvonat, Anakonda, Álmomban már láttalak, A sejt és egyebek között A Wall Street pillangói című alkotásokban is. Most remek hírt kaptak a rajongói, ugyanis kiderült, hogy a világsztár megkapta élete eddigi talán legnagyobb filmes projektjét.

Jennifer Lopez lesz a Netflixre érkező Atlas című izgalmas sci-fi/thriller hőse, aki megpróbálja megmenteni az emberiséget egy mesterséges intelligenciával rendelkező robotkatonától, ami úgy gondolja, hogy a háború egyetlen, biztos megoldása az, ha elpusztul az összes ember.

Az Aron Eli Coleite (Locke & Key - Kulcs a zárját) forgatókönyve alapján készülő alkotás rendezője az a Brad Peyton lesz, akinek a Dwayne Johnson-féle Törésvonal, illetve Rampage – Tombolás című szórakoztató látványfilmeket is köszönhetjük, de az még nem derült ki, hogy ki lesz benne Jennifer Lopez ellenfele, illetve, hogy pontosan mikor lesz a bemutatója Netflixen – de jó eséllyel 2-3 éven belül láthatjuk majd.

Íme a Netflix bejelentése:

Borítókép: Jennifer Lopez / Profimedia