promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Batman a nyelvével élveztette volna el a Macskanőt - 18+
Borítókép:  Warner Bros. Television Distribution
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Érdekes lett volna látni, ahogyan Batman a nyelvét veti be a Macskanővel szemben.

A DC igazán kimaxolta a Harley Quinn tartalmakat, és lehet sokan nem tudnak róla, de egy animációs széria is fut az ő főszereplésével. Bár a karakter a Ragadozó madarakban visszafogja magát, a sorozatban azonban nagyon nincs így.

Harley Quinn hangja azok számára lehet ismerős, akik feliratosan nézték az Agymenőket, mivel Kaley Cuoco szólaltatja meg. A fő karakter szabadszájú, elborult agyú, és minden szabályt felrúg. Tényleg tekinthetünk rá úgy is, mint a női Deadpool. A közönség imádja is a sorozatot, szóval érkezik majd a harmadik évad.

A sorozat executive producerének, Justin Halpernnek olykor vannak elborult ötletei, és ő adta az áldását arra is, hogy a sorozatban szerepeljen, ahogy Batman a nyelvével kényezteti odalent a Macskanőt. Most biztosan sokaknak beindult a fantáziája, de ez nem fog megtörténni.

A DC vezetői úgy érezték, hogy Batman ezzel már átlépne egy határt.

„Ilyet egy szuperhős nem csinál”

- mondták, és felhozták azt is, hogy még a figurák eladásai is visszaesnének, ha engednék Batmant a nyelvével bűvészkedni.

Azt tudjuk, hogy a Denevérember él nemi életet, de úgy tűnik az orális szex már nem fér bele, vagy ha mégis, az maradjon a négy fal között.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás