Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Disney porig alázta az új Predator-filmet? – Felháborító húzás!

A Disney porig alázta az új Predator-filmet? – Felháborító húzás!

Zene, Film & Kultúra

A Disney porig alázta az új Predator-filmet? – Felháborító húzás!

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 19:38

Nagyon úgy néz ki, hogy a Disney a háta közepére sem kívánja a most készülő új Predator-filmet, ugyanis még a mozikban sem akarja bemutatni.

A Disney 2019-ben teljesen felforgatta Hollywoodot, miután felvásárolta a 20th Century Fox stúdiót, és vele együtt az összes ott megjelent szériát, mint például az Alient, A majmok bolygóját, Die Hardot, Avatart és egyebek között a Predatort is. Utóbbiból már évek óta készülőben volt egy „folytatás” is, ráadásul teljesen titokban, de végül lerántották róla a leplet, ami egy kicsit fel is dühítette a rendezőt, Dan Trachtenberget (Cloverfield Lane 10), hiszen óriási meglepetést tartogatott a rajongóknak:

Az új Predator-film szerencsére a Disney irányítása alatt is elkészül a közeljövőben (hiába lesz jó eséllyel 18+-os), viszont egy most kiszivárgott dokumentum alapján a gigastúdió nem kíván túlzottan foglalkozni vele, ugyanis átadta a forgalmazási jogokat a Hulu nevű streaming szolgáltatónak, ami azt jelenti, hogy az alkotás valószínűleg elkerüli majd a mozikat, és egyből interneten kerül bemutatásra – ami egy ekkora kaliberű szériánál kifejezetten megalázó.

Ez persze még nem biztos, viszont egyáltalán nem lenne meglepő húzás a Disney részéről. A Predator nem igazán illik a portfólióba, így bizonyos szempontból érthető a lepasszolás, de ennél jóval többet érdemelne sokak kedvence. Főleg úgy, hogy Dan Trachtenberg egy igazán tehetséges rendező, aki pontosan tudja, hogy mit akarnak látni azok a nézők, akik 1987 óta figyelemmel kísérik ezt az erőszakos, izgalmas sci-fi/akció-szériát.

Reménykedjünk abban, hogy a Disney helyén kezeli majd a Predatort, és hosszú évek után végre megajándékoz minket egy igazán jó, kielégítő filmmel.

Borítókép: Profimedia