Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ehhez már Flour Tomi sem adta a nevét: Istenes Bence zokniban és flip-flop papucsban tippmixel

Ehhez már Flour Tomi sem adta a nevét: Istenes Bence zokniban és flip-flop papucsban tippmixel

Zene, Film & Kultúra

Ehhez már Flour Tomi sem adta a nevét: Istenes Bence zokniban és flip-flop papucsban tippmixel

Zene, Film & Kultúra

BV 12:12

Megjelent Istenes Bence agysejtbomlasztó focis dala, amely annyira pusztító, hogy nemcsak Fluor Tomi nem adta hozzá a nevét, de maga Istenes Bence sem. 

A híresség ugyanis Richyke nevű alteregója mögé bújva adja elő a rettentően bugyuta, mégis hihetetlenül fülbemászó és vicces Gólkirály című dalt, amely bizonyára nem véletlenül ma jelent meg, hiszen a magyar válogatott ma este játssza az első meccsét az Eb-n. Az ellenfél ráadásul igen komoly, ugyanis egyből a portugál válogatott ellen lépünk pályára.

„Gyertek gyerekek, üljünk le a kanapéra! Szotyit, tökmagot elővenni, aztán nézzük, mit tud ez a [?] Ronaldo!”

– Ez a mondat hangzik el a videoklip elején.

Nemrég mi is írtunk róla, hogy Istenes Bence visszatért a focihoz – a Garboda PV Öskü FC-hez, Veszprém megye másodosztályú csapatához igazolt. Sajnos azonban a műsorvezetőnek nem volt ideje kibontakoztatni sportkarrierjét, nemrég ugyanis egy meccs közben egy szerencsétlen esés következtében súlyos sérülést szenvedett el.

A klipet is sérülten forgatták le, ami abból is látszik, hogy a híresség sérült válla végig le van takarva egy fekete-fehér, zebracsíkos bundával, ami egyébként kifejezetten illik Bence pornós bajuszához, amelyet a klip erejéig növesztett neki a sminkese.

A sztár a hivatalos YouTube videó alatt mindenkinek megköszönte, hogy segítettek a Gólkirály elkészítésében, külön kiemelve párját és barátját, Fluor Tomit:

„Külön köszönet: Csobot Adélnak és Fluor Tominak, akik sokat segítettek a projekt elkészülésében, bár Tomi ezt lehet nem vállalja!!”

– írja Istenes a videó alatt.

Borítókép: YouTube screenshot / IstenesBence