promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence ismét focizik, és meg is nyerte az első meccsét az új csapatában
Borítókép:  Istenes Bence offical
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Istenes Bencének az Öskü FC játékosaként már be is kellett állnia a második félidőben.

Már a múlt héten bejelentésre került, hogy Istenes Bence visszatér a focihoz, de természetesen nem Real Madridhoz vagy a Bayern Münchenhez igazolt, hanem a Garboda PV Öskü FC-hez, ami Veszprém megyei másodosztályban szerepel.  

A műsorvezető már keresett magának valamilyen csapatot kikapcsolódásként, de természetesen először megnézték a játékát, mielőtt beválogatták volna.

Istenes Bence az RTL Klub Reggeli című műsorában el is kezdett poénkodni azon, hogy 25 millió euró volt az átigazolása, és elárulta azt is, hogy kap valamennyi fizetést, de nem ebből fog megélni.

„Amin biztosan csiszolnom kell, az a kondi, mert én most nagyon régóta nem játszottam. Gyerekkorom óta focizom, és versenyszerűen is fociztam. Volt, hogy ezzel kerestem a pénzemet – NB3 volt a legmagasabb szint, ahol fociztam, meg sok megye I-es csapatban. Az utóbbi időben abszolút nem tudtam, mivel folyamatosan dolgoztam. Vagy a hétvégi meccsekre nem tudtam menni, mert hétvégén volt valamilyen műsor, vagy az edzésre nem tudtam menni hétköznap”

- mesélte a műsorvezető, akinek kell egy kis idő, hogy vissza tudjon szokni, de a második félidőben már beállt az Alsóőrs ellen, ahol fordítani tudott az Öskü, így 4-3-ra megnyerték a meccset.

Istenes gólt nem rúgott, pedig az első labdaérintéséből majdnem az lett. A meccsen nagyjából 150-200 ember szurkolt kint, természetesen védettségi igazolvánnyal.

A csapatban ott van Hornyák Ádám is, aki Sáfrány Emese Aleska vőlegénye.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás