promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Derékba tört Istenes Bence sportkarrierje? Súlyos sérüléssel szállította kórházba a mentő
Borítókép:  Istenes Bence offical
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorvezetőt súlyos sérülésekkel vitték be, mindhárom szalag elszakadt a vállában.

Nemrég mi is írtunk róla, hogy Istenes Bence visszatért a focihoz – a Garboda PV Öskü FC-hez, Veszprém megye másodosztályú csapatához igazolt. Sajnos azonban úgy tűnik, a műsorvezetőnek nem volt ideje kibontakoztatni sportkarrierjét, a vasárnapi meccs közben ugyanis egy szerencsétlen esés következtében súlyos sérülést szenvedett el. 

„Vasárnap meccsünk volt Oskün, de nem úgy alakultak a dolgok ahogy terveztem... egy szerencsétlen esés után éreztem, h baj van, mert nem tudtam felkelni a földről és mikor odanyúltam a vállamhoz, kiállt a csontom... mentővel vittek a pályáról a korházba, a röntgen azonnal kimutatta, h mindhárom szalag elszakadt a vállamban. Tegnap meg is műtöttek... Gyerekkorom óta sportolok, de hála istennek eddig minden komolyabb sérülés elkerült, ez volt az első műtétem, sőt, most voltam először korházban, úgyhogy eléggé fostam. De végig óriási biztonságban éreztem magam! Nagyon hálás vagyok a mentősöktől kezdve Tóth Tomin át a korházi nővérekig mindenkinek, akik az elmúlt két napban mellettem voltak, különösen Dr. Erdélyi Gábornak. Köszönöm Nektek!!!! Egyelőre nagyon durva fájdalmaim vannak, alig tudok megmozdulni, de a lényeg, hogy nyár végére felépül a tigris. Addig is átgondolom, h vajon miért kaptam ezt az élettől, vajon min kéne változtatnom...” 

– írja a híresség Instagram oldalán. Közösségi média oldalára több képet is posztolt arról, miként lábadozik a kórházban. 

Jobbulást kívánunk Bencének, és reméljük, hamar felépül. Talán rá is fér a műsorvezetőre egy kis ágynyugalom, tekintve, hogy az elmúlt évek nemcsak testileg, hanem lelkileg is megviselték. Az Álarcos énekes házigazdája a rengeteg munka miatt már túl van két ideg-összeroppanáson, és a mai napig pszichológushoz jár.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás