promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bencét pszichológus kezeli
Borítókép:  femina.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ország egyik legkeresettebb, legismertebb televíziós műsorvezetője Istenes Bence már túl van két ideg-összeroppanáson, s a mai napig pszichológushoz jár.

Az ország egyik legkeresettebb, legismertebb televíziós műsorvezetőjét, Istenes Bencét a rengeteg munka, műsor megviseli. Nemcsak testileg, szellemileg, de lelkileg is. Az Álarcos énekes házigazdája már túl van két ideg-összeroppanáson, s a mai napig pszichológushoz jár. 

„Azt gondolom, minden embernek kellene pszichológushoz járnia" – mondta Istenes Bence az Istenest legutóbbi adásában.

A műsorvezető elárulta, úgy érezte, nincsa helyén. Sokat aludt, s egy vásárlás is nagyon kimerítette. Látásproblémai voltak, folyamatosan szédült. Első deg-összeroppanásét még „lábon hordta ki”, aztán a következőnél úgy döntött, segítséget kér.

„Tudtam, rossz az irány, nem tudom megoldani a dolgokat egymagam. Ekkor fordultam szakemberhez, akihez azóta is járok. Sok mindennel szembe kellett néznem. Mint a legtöbb ilyen esetben, nálam is a gyerekkorban gyökerezik sok minden. A legfontosabb, amit megtanultam, hogy sokkal őszintébben kimondjam, amit érzek és amit gondolok. Korábban azt hittem, mindenkivel jó fejnek kell lennem, de rájöttem, nem ez a kulcsa annak, hogy tisztább és őszintébb kapcsolataim legyenek, hanem az, ha kimondom az érzéseimet. Ez egyfajta belső megtisztulás, ami hatalmas terhet levett a vállamról. Már nem akarom mindenki problémáját megoldani, hiszen van, ami nem az én feladatom"

– fogalmazott Istenes.

Szerinte nincs az rendben, hogy ciki pszichológushoz járni. „A test jeleket küld, ha a lélekkel probléma van, erre pedig figyelni kell, hogy ne legyen nagyobb baj” – tette hozzá.

(via Blikk)

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás