promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gerard Butler egyszer már túlélte a világvégét, de most újra meg kell tennie – Jön a Greenland folytatása
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek a Greenland – Az utolsó menedék című remek katasztrófafilm rajongói, ugyanis hamarosan érkezik a folytatás, amiben természetesen Gerard Butler is visszatér.

Tavaly nagyon meglepte a közönséget Ric Roman Waugh (A góré, Az elítélt) Greenland – Az utolsó menedék című alkotása, ugyanis sokan egy agyatlan katasztrófafilmet vártak, de helyette kaptunk egy mély, feszült, izgalmas drámát, amiben persze leginkább az okozott gondot, hogy egy üstökös tartott egyenesen a Föld felé, Gerard Butler pedig próbálta biztonságos helyre juttatni a családját, hogy túléljék a világvégét.

A Greenland a körülményekhez képest hatalmas sikert aratott, így a rajongók legnagyobb örömére most bejelentették, hogy érkezik a folytatás, amiben hőseink a bunkert elhagyva, a fagyos Európában próbálnak új életet kezdeni, miután az emberiség túlnyomó részét kiirtotta a becsapódás.

Jó hír, hogy ismét Ric Roman Waugh rendezi a művet, ráadásul a forgatókönyvíró, Chris Sparling is visszatér a két főszereplő, Gerard Butler (300) és Morena Baccarin (Deadpool) társaságában.

A Greenland: Migration, vagyis (szabad fordításban) Greenland: Vándorlás címre keresztelt alkotás bemutatójáról még nincs információ, de a rövid leírás alapján megint különleges élményben lesz részünk, ami folyamatos görcsben tartja majd az öklünket és a gyomrunkat egyaránt – és végre azt is megfigyelhetjük majd egy katasztrófafilmben, hogy mi történik a pusztító esemény után, és hogyan kezd új életet az emberiség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás