Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ted visszatér: sorozatot kap mindenki kedvenc káromkodós plüssmacija

Ted visszatér: sorozatot kap mindenki kedvenc káromkodós plüssmacija

Zene, Film & Kultúra

Ted visszatér: sorozatot kap mindenki kedvenc káromkodós plüssmacija

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 08:08

A Family Guy készítőjének elvetemült vígjátéka, a Ted sorozatként tér vissza, hogy ismét kapjunk egy adagot a folyton káromkodó plüssmackóból.

2012-ben Seth MacFarlane (Family Guy) Ted című filmje lett minden idők egyik legsikeresebb vígjátéka, miután világszerte közel 550 millió dollárt hozott a mozikban. Ebből is látszik, hogy elég nagy hatással volt a közönségre a Mark Wahlberg főszereplésével készült alkotás, amiben megismerhettük a Ted nevű cuki plüssmackót, aki iszik, káromkodik és egy igazi tapló. 2015-ben megérkezett a folytatás, ami szintén rengeteg pénzt termelt, most pedig fantasztikus hírt kaptak a rajongók.

Bejelentették, hogy az amerikai NBC nevű csatorna streaming platformjára, a Peacockra érkezik hamarosan Ted saját sorozata, aminek ráadásul Seth MacFarlane lesz a producere – és persze úgy tűnik, hogy ismételten ő kölcsönzi majd a címszereplő hangját, szóval nem kell aggódni.

Arról egyelőre még nem adtak tájékoztatást, hogy ez folytatás lesz, vagy sem, és még az sem derült ki, hogy Teddel együtt Mark Wahlberg is visszatér-e – bár ő túl nagy sztár ahhoz, hogy egy ilyen szériában szerepeljen, szóval jobb, ha felkészítjük magunkat arra, hogy őt nem fogjuk látni az alkotásban.

Mivel az eredeti filmeket nagyon szeretik az emberek, így jó eséllyel az új sorozat is tetszeni fog a nézőknek, hiszen Ted egy igazán egyedi, vicces karakter, aki biztos, hogy minden szituációban meg tudja nevettetni a közönséget.

Borítókép: Mark Wahlberg és Ted / Profimedia