promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre: jön Keanu Reeves és Dwayne Johnson közös filmje
Borítókép:  Keanu Reeves és Dwayne Johnson / Profimedia / Promotions.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokak vágya teljesült, ugyanis bejelentették, hogy Keanu Reeves és Dwayne Johnson is szerepelnek majd a DC legújabb szuperhősös filmjében.

Ha valaki megkérdezi, hogy vajon ki Hollywood legnépszerűbb színésze, akkor jó eséllyel Tom Hanks után Dwayne Johnson, illetve Keanu Reeves neve merül fel leghamarabb. A két akcióhős már jó ideje kerülgeti egymást, és majdnem együtt szerepeltek a 2019-es Halálos iramban: Hobbs és Shaw című filmben, most pedig úgy tűnik, hogy végre összejön a rajongók által áhított közös alkotás.

2022. május 20-án érkezik a DC League of Super-Pets, vagyis A Szuperkedvencek Ligája című animációs filmje, amiben Dwayne Johnson alakítja majd Superman szuperképességekkel rendelkező kutyáját, Kryptót, ráadásul Keanu Reeves is szerepelni fog benne többek között Kevin Hart társaságában.

A mókásnak és izgalmasnak ígérkező családi alkotásban Krypto egy repülő macska segítségét kéri, hogy együtt hősködjenek, miközben Superman éppen nyaral – szóval már ebből is látszik, hogy Jared Stern (aki a zseniális LEGO Batman: A film egyik forgatókönyvírója volt) meséje igazán szórakoztató lesz, és igaz, hogy nem erre a nagy Keanu Reeves-Dwayne Johnson összejövetelre számított a közönség, de ez is több, mint a semmi.

Itt lehet megnézni a League of Super-Pets szereplőinek bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás