promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keanu Reeves filmet készít abból a brutális képregényből, amit ő maga írt
Borítókép:  Keanu Reeves / Frederic J. BROWN / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindössze pár hete jelent meg Keanu Reeves kőkemény képregénye, a BRZRKR, ami akkora sikert aratott, hogy a Netflix máris filmet akar készíteni belőle.

Március 3-án látott napvilágot Keanu Reeves képregénye, a BRZRKR, amit Matt Kindttel közösen írt. A történet szerint hősünk (akit Keanu Reevesről mintáztak) egy 80 ezer éves halhatatlan harcos, aki meg akarja fejteni a létezésének okát, ebben pedig az amerikai kormány van segítségére – persze nem ingyen, hiszen elképesztőn durva küldetéseket adnak neki az információkért cserébe.

Keanu Reeves alkotása az utóbbi közel 30 év legsikeresebb képregénye lett, így nem meglepő, hogy a Netflix rögtön lecsapott rá: bejelentették, hogy érkezik a BRZRKR filmadaptációja, ráadásul a színész főszereplésével – aztán jön egy anime sorozat is belőle, amiben a főhős hangját fogja kölcsönözni a világsztár.

A projekteknél producerként is közreműködik Keanu Reeves, így szinte garantált a minőség, hiszen valószínűleg nem hagyná, hogy bárki is elbarmolja a remekművét.

Állítólag egy igazán brutális képregényről van szó, ami sokak szerint olyan, mint a John Wick-széria, csak sokkal pörgősebb, véresebb, és a főszereplője halhatatlan – szóval már ennyi is tökéletesen elég ahhoz, hogy a BRZRKR legyen a következő évek egyik legjobban várt filmje.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás