promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mit nézhetünk nyáron az RTL Klubon?
Borítókép:  Media1
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A héten véget ér A Konyhafőnök és A mi kis falunk új évada is. Feltevődik a kérdés, mit nézhetünk nyáron az RTL Klubon. Mutatjuk.

Június 11-én, pénteken véget ér A Konyhafőnök 8. évada, június 12-én, szombaton pedig A mi kis falunk 5. évadának utolsó részét láthatjuk, ami azt jelenti, hogy nemsokára elkezdődik a ”nyári időszámítás” az RTL Klubon.

A következőkben azt gyűjtöttük össze, hogy a következő hetekben milyen műsorokat nézhetünk a csatornán.

A hétköznap estéket továbbra is a Fókusz fogja indítani, ami 20 perccel rövidebb adásokkal, 18:55-től fog jelentkezni. Rögtön utána lesz látható A mi kis falunk ismétlése, amit ezúttal a 2. évad 1. epizódjától nézhetünk újra.

21 órakor az Apatigris 2. évadának epizódjait ismétli a csatorna, de mivel ez csak 10 részt jelent, így csak két hétig lesz ez a felállás. Hogy azt követően mit tűznek műsorra, azt egyelőre nem tudni, de nem kizárt, hogy A Tanár 3. évadának ismétlését.

Hétköznap késő esténként egy vadonatúj szériát láthatunk majd, A Csontembert, ami egy izgalmas, amerikai krimi-dráma sorozat.

Valamivel későbbre, 23:05-re kerül az RTL Híradó - Késő esti kiadása, és így természetesen a Barátok közt éjszakai ismétlése is.

A hétvégék nem sokban változnak a mostani műsorrendhez képest: A mi kis falunk helyett filmeket láthatunk, míg vasárnaponként a Cobra 11 24. évadának epizódjait nézhetjük, amit ugyancsak filmek fognak követni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás