Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Van Damme a Netflixen tér vissza egy jó kis akció-vígjátékban – előzetes

Van Damme a Netflixen tér vissza egy jó kis akció-vígjátékban – előzetes

Zene, Film & Kultúra

Van Damme a Netflixen tér vissza egy jó kis akció-vígjátékban – előzetes

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 18:58

A nyár egyik legnagyobb dobásának ígérkezik a Jean-Claude Van Damme főszereplésével érkező Az utolsó titkos ügynök, ami egyenesen a Netflixre jön.

A '80-as, '90-es évek egyik legkeményebb mozihőse, Jean-Claude Van Damme végre úgy néz ki, hogy visszatér a normálisabb filmekhez, ugyanis ő kapta meg a főszerepet a Netflix legújabb akció-vígjátékában, ami könnyen lehet, hogy a következő hónapok egyik legkellemesebb meglepetése lesz – és nem csupán a színész rajongói fogják élvezni.

Az utolsó titkos ügynök című alkotásban egy 25 éve eltűnt, vérprofi titkos ügynök (Jean-Claude Van Damme) kénytelen újra akcióba lépni, miután hatalmas bajba keveredik a fia, és muszáj megmentenie őt – de persze közben vadul spárgázik, és pörgőrúgással intézi el a rosszfiúkat, ráadásul pár kellemes kis poén is eldurran.

A David Charhon (A külváros mélyén) által rendezett film igaz, hogy az előzetes alapján nem tűnik egy nagyköltségvetésű hollywoodi szuperprodukciónak, de Jean-Claude Van Damme miatt mindenképp érdemes adni neki egy esélyt, hiszen végre ismét elemében van, ráadásul még gyönyörű, hosszú hajjal is láthatjuk majd a július 30-án érkező műben.

Itt lehet megtekinteni Az utolsó titkos ügynök magyar feliratos előzetesét:

Borítókép: Jean-Claude Van Damme / Netflix

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria