promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rajongók szerint Matthew Perry randizik a dögös asszisztensével
Borítókép:  Matthew Perry/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rajongók szerint Matthew Perry randizik az asszisztensével, miután véget vetett az eljegyzésének - írja a Perez Hilton.

A Jóbarátok öregdiákja mostanában nem tud kimaradni a reflektorfényből, és ennek csak egy töredéke az HBO Max reunion különkiadásának rajongók részéről érkező áradó szeretete.

Először ott volt az a kisebbfajta botrány, amelyben lebukott, amint egy akkor 19 éves nővel csevegett a Raya oldalán - miután a nő megosztotta az interakciójukról készült videót, mondván, hogy le akarja leplezni az idősebb férfiakat az oldalon, akik

"ilyen fiatal lányokkal beszélgetnek".

A rajongók következő aggodalma volt, hogy Perrynek egészségügyi problémái vannak, miután úgy tűnt, hogy a Jóbarátok különkiadását népszerűsítő interjúban furcsán beszélt. Szerencsére ez a rejtély megoldódni látszódik. Ugyanis, ezt bár sokan korábbi súlyos függőségének tudták be, azonban egy forrás elárulta az amerikai lapoknak, hogy a forgatás napján egy sürgősségi fogműtéten esett át a színész, ez okozta a megszokottól eltérő beszédét.

De nem telt el egy hét, amikor megtudtuk, hogy az 51 éves férfi több mint két év együttlét után elvált menyasszonyától, Molly Hurwitz-tól. A hírt a rövid nyilatkozattal erősítette meg: 

"Néha a dolgok egyszerűen nem működnek, és ez is egy ilyen. A legjobbakat kívánom Mollynak."

A nyilvánvaló találgatás, hogy miért vált el a pár, a Raya-ügy volt. Még akkor is, ha akkoriban állítólag szünetet tartottak (LOLz!), ha a férjed egy tinédzserrel flörtöl, az sok nő számára nagy visszautasítást jelent.

Néhány rajongó azonban úgy gondolja, hogy egy másik okot is kitaláltak. Szerintük a férfi a régi asszisztensével, Briana Brancatóval kavar.

Hogy miért? Nos, korábban Mollyt kérte fel, hogy modellkedjen vele a Chandler merch-jében, de a legutóbbi Instagram-posztjában Briana van mellette, ahogy azt a képaláírásban írta:

"Készen állunk a hosszú hétvégére és egy még hosszabb fürdőzésre! Egy ilyen hét után, mint ez, tudom, hogy a csapatom is! Vásároljátok meg a teljes kollekciót, és kezdődhet a pihenés!"

Hasonló fotót posztolt a hölgy a saját Instagram fiókján is:

Bár a legtöbb kommentelő támogatta Matthew-t a Jóbarátok különkiadása után, többen voltak, akik gyanakodtak az asszisztensével kapcsolatban.

Talán a testbeszéd volt az oka, vagy az, hogy korábban sosem ültek együtt Brianával Instagram képen? Bármi is volt az ok, sokan találgattak, egy követő egyenesen azt kérdezte, hogy lefeküdtek-e egymással. Biztosat egyelőre nem tudhatunk, szóval mi is kíváncsian várjuk az ügy folytatását.

PS: hazudnánk, ha azt állítanánk (férfi szemmel nézve), hogy elítéljük Matthew-t:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás