Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Scarlett Johansson szétzúzza Budapestet a Fekete Özvegy új előzetesében

Scarlett Johansson szétzúzza Budapestet a Fekete Özvegy új előzetesében

Zene, Film & Kultúra

Scarlett Johansson szétzúzza Budapestet a Fekete Özvegy új előzetesében

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 14:14

Megérkezett a várva várt Fekete Özvegy új, magyar nyelvű előzetese, amiben Scarlett Johansson kicsit sem kíméli Budapest utcáit.

Talán még egyetlen Marvel-filmnek sem volt annyira hányattatott sorsa, mint a Magyarországon (is) forgatott Fekete Özvegynek, hiszen a járvány miatt folyamatosan tologatták a bemutatóját, és végül egy évig pihent a fiókban.

Szerencsére már nem kell sokat várnunk rá, ugyanis Scarlett Johanson alkotása hamarosan a magyar mozikban is elérhető lesz, de előtte kijött hozzá egy újabb előzetes, hogy mindenkit emlékeztessen a stúdió: erre megérte várni.

A Fekete Özvegy cselekményének egy jelentős része Budapesten játszódik, és a film rövid kedvcsinálója alapján rendesen szétzúzzák gyönyörű fővárosunk pár utcáját – így nem csupán az izgalmas akciójelenetek fogják megragadni a figyelmünket, hanem az ismerős helyszínek is.

A Cate Shortland által rendezett, és Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz illetve többek között David Harbour főszereplésével érkező Fekete Özvegy július 8-án érkezik a hazai mozikba, és semmiképp sem érdemes kihagyniuk a Marvel-rajongóknak, hiszen rengeteg meglepetésre számíthatunk benne, és könnyen lehet, hogy ez lesz a nyár legjobb, legszórakoztatóbb filmélménye.

Itt lehet megtekinteni az új, magyar szinkronos előzetest:

Borítókép: A Fekete Özvegy szerepében Scarlett Johansson / Profimedia