promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teszt: hány budapesti épületet ismersz fel a Fekete Özvegy előzetesében? A legtöbben belebuknak, mert elég nehéz
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jól ismered a magyar fővárost? Számold össze, hány budapesti épületet ismersz fel a Fekete Özvegy legújabb előzetesében!

Korábban hírt adtunk róla, hogy a Disney elhalasztotta a Fekete Özvegy májusi premierjét, és a jelenlegi állás szerint július 9-én debütál az amerikai mozikban és a Disney+-on egyszerre.

Remélhetőleg a magyar közönség is már az újranyíló filmszínházakban élvezheti a legújabb Marvel-filmet, aminek cselekménye ugyan az Amerika kapitány: Polgárháború eseményei után játszódik, de végre az is kiderül benne, hogy mi történt Budapesten, amire Sólyomszem és Fekete Özvegy többször is utaltak már.

Nemrég egy rendkívül érzelmes előzetes érkezett a Fekete Özvegyhez, amiben rengeteg budapesti képet is kapunk. A Marvel Studios akciódús kém-thrillerében Natasha Romanoff kénytelen lesz szembenézni múltja sötét epizódjaival, amikor egy veszedelmes összeesküvés hozzá is elér. Nyomában egy életére törő, kérlelhetetlen erővel, Natasha számot kell vessen kémes múltjával és családi kötelékeivel, amiket már jóval azelőtt felbontott, hogy Bosszúálló lett.

A legújabb előzetest alább nézhetitek meg, ráadásul a GameStar jóvoltából magyar felirattal. Tegyünk is ezzel rögtön egy próbát! Számold össze, hogy hány budapesti épületet szúrsz ki és ismersz fel az előzetesben. A legtöbben ebbe belebuknak, de ha jól ismered a magyar fővárost, akkor nem lesz vele gondod. Az eredményt a Facebook-poszt alatt kommentben várjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás