promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eldőlt a Fekete Özvegy sorsa: ekkor láthatjuk a Marvel következő nagy dobását
Borítókép:  Fekete Özvegy szerepében Scarlett Johansson / via hungarytoday.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már biztossá vált, hogy moziban, vagy neten debütál a Fekete Özvegy, ami Scarlett Johansson nagy búcsúja lesz a legendás Marvel hőstől.

Hosszas tárgyalások árán, de úgy tűnik, hogy a Marvel és Kevin Feige beadta a derekát, és végre eldöntötték, hogy több hónap csúszás után mikor láthatják a rajongók a Scarlett Johansson főszereplésével készült Fekete Özvegy című Marvel-filmet, amit egyebek között Magyarországon forgattak – de az biztos, hogy nem mindenki fog örülni a stúdió elhatározásának.

Bejelentették, hogy a Fekete Özvegy július 9-én érkezik egyszerre a mozikba és a Disney+ platformra, de ott csak akkor lehet megnézni, ha felárat fizetünk érte – pont, mint a Mulan esetében, ami nem meglepő, hiszen akkor kiderült, hogy ez egy működő megoldás, ugyanis az emberek nem sajnáltak 30 dollárt (körülbelül 9200 Ft-ot) sem kiadni a filmért.

Igaz, hogy nemrég még arról volt szó, hogy a Marvel nem szeretne ilyen hibrid modellt, de úgy látszik, hogy muszáj volt beadniuk a derekukat, hiszen jó ideje áll már ebben az alkotásban a stúdió pénze.

Kiderült, hogy a Szörnyella szintén a fent említett modellel fog debütálni május 28-án (egyszerre moziban és a Disney+-on felárral), illetve a Pixar legújabb, Luca című meséje is így tesz, csak azzal a különbséggel, hogy nem kell fizetni érte extra összeget.

Már az is biztossá vált, hogy a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája szeptember 3-án érkezik, az Örökkévalók pedig november 5-én gördül be a mozikba, szóval az év második felében rendesen besűrűsödnek a Marvel-filmek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás