promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dallos Bogi legújabb videóklipje olyan, mint egy rózsaszín felhőn úszó pudlikutya csintalan kacsintása
Borítókép:  YouTube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnőnek tegnap jelent meg a legújabb videóklipje, amely egyszerűen annyira cuki, hogy arra nincsenek szavak. Vagyis vannak, de csak egy halom aranyos szinonimával tudjuk körül írni.

Egy ideje már lehet tudni, hogy Dallos Bogi nem tér vissza az X-Faktor műsorába. Ennek oka, hogy a tehetség inkább most a személyes karrierjére és zenei pályafutására szeretne koncentrálni.

„Nagyon izgalmas feladat volt, hogy az X-Faktor mentora lehettem. Rengeteg élményt szereztem és sokat tanultam belőle. Köszönöm az egész stábnak, megtisztelő volt a közös munka. Most a lemezem munkálataira, az új vállalkozásunkra, további álmaim megvalósítására, és önmagam fejlesztésére fókuszálok a zene és a műsorvezetés terén. Köszönöm nektek a rengeteg szeretetet, figyemet, amit nap, mint nap kapok tőletek” 

– írta Bogi az Instagramon.

Hogy valóban így gondolja, azt az is bizonyítja, hogy már meg is jelent legújabb videóklipje, amely a Vártam rád című számához készült.

A dal szerintünk kellemes, a videoklip pedig színvilágában és hangulatában is iszonyatosan aranyos. A videó a '80-as évek tinglitangli pop slágereinek klipjeit idézi színvilágában, a táncos jelenetek pedig a 2000-es évek elején virágukat élő lánybandák fellépéseire emlékeztetnek minket. 

Egyébként nem csoda, hogy Bogi rózsaszín álomvilágban él mostanában – szerelme, Puskás Peti nemrég megkérte Bogi kezét, a sztárpár már az esküvőt tervezgeti, és nemrég beköltöztek közös álomotthonukba is.

Itt nézhetitek meg az énekesnő új számához készült felvételeket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás