promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dallos Bogi megmutatta Puskás Petivel közös, új álomotthonuk egyik részletét
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dallos Bogi és szerelme, Puskás Peti új, közös álomotthonba költöznek, amelynek az egyik helyiségébe most te is betekintést nyerhetsz!

A két énekes még az X-Faktor forgatása alatt szeretett egymásba, azóta az RTL Klub - Nyerő Páros című műsorában a nézők is betekintést nyerhettek Bogi és Peti kapcsolatába. A pár azóta is elválaszthatatlan, sőt nemrégiben közös vállalkozásba is kezdtek. Erről ebben a cikkünkben olvashatsz bővebben:

Az sem titok, hogy Peti megkérte Bogi kezét, így a sztárpár már az esküvőt tervezgeti, most pedig újabb fontos bejelentést tettek.

Bogi az Instagram oldalán számolt be arról, hogy szerelmével új, közös álomotthonba költöznek, sőt a rajongóknak a lakás egyik központi részét, a konyhát is megmutatta:

Hatalmas lépés előtt állunk, hiszen hamarosan beköltözünk álmaink házába. Ez lesz az első olyan otthon, amit teljes mértékben a saját ízlésünkre formálhatunk. Nagyon izgatott vagyok…” 

– írta Dallos Bogi.

Közben az is kiderült, hogy Puskás Peti az új X-Faktor évadában is mentor lesz, Dallos Bogit azonban Csobot Adél váltja. Az énekesnő korábban közösségi oldalán azt is elárulta, hogy azért hagyta ott a műsort, mert jelenleg az új lemeze munkálataira és a vállalkozására koncentrál. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás