Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dallos Bogi megmutatta Puskás Petivel közös, új álomotthonuk egyik részletét

Dallos Bogi megmutatta Puskás Petivel közös, új álomotthonuk egyik részletét

Színes

Dallos Bogi megmutatta Puskás Petivel közös, új álomotthonuk egyik részletét

Színes

Promotions 09:09

Dallos Bogi és szerelme, Puskás Peti új, közös álomotthonba költöznek, amelynek az egyik helyiségébe most te is betekintést nyerhetsz!

A két énekes még az X-Faktor forgatása alatt szeretett egymásba, azóta az RTL Klub - Nyerő Páros című műsorában a nézők is betekintést nyerhettek Bogi és Peti kapcsolatába. A pár azóta is elválaszthatatlan, sőt nemrégiben közös vállalkozásba is kezdtek. Erről ebben a cikkünkben olvashatsz bővebben:

Az sem titok, hogy Peti megkérte Bogi kezét, így a sztárpár már az esküvőt tervezgeti, most pedig újabb fontos bejelentést tettek.

Bogi az Instagram oldalán számolt be arról, hogy szerelmével új, közös álomotthonba költöznek, sőt a rajongóknak a lakás egyik központi részét, a konyhát is megmutatta:

Hatalmas lépés előtt állunk, hiszen hamarosan beköltözünk álmaink házába. Ez lesz az első olyan otthon, amit teljes mértékben a saját ízlésünkre formálhatunk. Nagyon izgatott vagyok…” 

– írta Dallos Bogi.

Közben az is kiderült, hogy Puskás Peti az új X-Faktor évadában is mentor lesz, Dallos Bogit azonban Csobot Adél váltja. Az énekesnő korábban közösségi oldalán azt is elárulta, hogy azért hagyta ott a műsort, mert jelenleg az új lemeze munkálataira és a vállalkozására koncentrál. 

Borítókép: RTL Klub